askmen    

Comunicate de presa si evenimente pe tema askmen

 • askmen. Askmen.ro - Divertisment si going out pentru barbati

  askmen

  Bucuresti - 19 decembrie 2012

  Comunicat de Active Soft S.R.L.

  ... askmen .ro, primul site pentru barbati din Romania, isi traieste a doua tinerete prin noul design si noua structura pe care le-a primit prin cel mai recent ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: askmen , barbati

  Vezi toate comunicatele de presa despre askmen

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul askmen.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la askmen. Informatiile despre askmen cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul askmen, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la askmen, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.