Asociat    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Asociat

 • Asociat. Comunicat de Presa-Acceptarea A.N.O.DDD ca membru asociat la C.E.P.A

  Asociat

  Bucuresti - 5 June 2008

  Comunicat de Asociatia Nationala a Operatorilor si Distribuitorilor in Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie din

  ... Asociatia Nationala a Operatorilor si Distribuitorilor in Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie din Romania, a devenit membru Asociat la C.E.P.A-(Confederation European of Pest Control Association) care reuneşte toate Asociaţiile ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre Asociat

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Asociat.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Asociat. Informatiile despre Asociat cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Asociat, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Asociat, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.