Asociat

Definitie Asociat

1. Persoana fizica membra a unei societati comerciale care, pe baza unui contract, convine sa contribuie cu bunuri, numerar si cu capacitatea sa profesionala in vederea realizarii unei afaceri comune profitabile.2. Coproprietar al unei societati comerciale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Asociat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Asociat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Asociat. Definitiile termenilor despre Asociat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Asociat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Asociat.