Eveniment Caritabil Art for Broken Heart

Locul desfasurarii: Parcul Central sala Cazinoului

Organizator: Alfa Grup

Eveniment Caritabil Art for Broken Heart

In jurul nostru plang multe inimi frante ale copiilor orfani ce-si duc viata in Centrele de Palasament sau Casele de tip Familial din Cluj-Napoca.

Suntem siguri ca suferinta lor te sensibilizeaza. Dar nu este de ajuns sa simti compasiune pentru ei. Ei au nevoie ca tu sa actionezi: banii tai pot sustine meditatiile unui copil pentru a reusi in viata, banii tai pot incuraja un copil sa-si valorifice talentel artistice, banii tai pot sustine achizitia unor scutece speciale pentru cei cu dizabilitati, banii tai ii pot face sa zambeasca dinou pe acesti copilasi incercati.

Asociatia Clujeana Alfa Grup impreuna cu Casa de Copii Maria Gabriel organizeaza evenimentul caritabil ART FOR BROKEN HEART, in data de 26.06.2014, in cladirea cazinoului din Parcul Central Cluj Napoca.

Te asteptam cu drag sa achizitionezi un tablou sau un obiect de arta creat de artisti ai clujului, studenti sau chiar copii talentati.

Toti banii stransi vor fi folositi pentru acoperirea nevoilor acestor copii.

Tot aici ii vei putea cunoaste pe o parte din ei precum si proiectele derulate de asociatie in sprijinul copiilor abandonati, proiecte in care te poti implica si tu.

Detalii despre eveniment poti gasi la Asociatia Alfa Grup, telefon 0729/027725 si Casa de Copii Maria Gabriel 0722/459600.

Confirmare pana la data: 26 iunie 2014

Participare: Intrare libera