SEMINAR GRATUIT “FEMEILE SI BURSA – O ALTERNATIVA VIABILA PENTRU FEMEILE ROMANIEI MODERNE”

Deva - 19 septembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Asociatia Analistilor Tehnici din Romania AATROM va organiza la Deva, sambata 22 septembrie 2007,
un seminar gratuit 'Femeile si Bursa – O Alternativa Viabila Pentru Femeile Romaniei Moderne”.

SEMINAR GRATUIT “FEMEILE SI BURSA – O ALTERNATIVA VIABILA PENTRU FEMEILE ROMANIEI MODERNE”

Intalnirea este destinata exclusiv femeilor care doresc sa cunoasca ABC-ul bursier si sa participe
la bursa. Evenimentul, oferit gratuit de catre AATROM, face parte din seria de popularizare a bursei, a tranzactionarii la bursa si a analizei tehnice pentru obtinerea unor rezultate superioare in piata bursiera. AATROM doreste sa implice cat mai multe femei in procesul bursier impreuna cu analiza tehnica ca un instrument accesibil tuturor pentru analiza bursiera.

“Acest seminar oferit gratuit de catre Asociatia noastra este o recunoastere a fortei pe care o reprezinta femeile in societatea romanesca moderna si europeana, in special odata cu aderarea la Uniunea Europeana. Prin contributia lor in toate domeniile de activitate, femeile dovedesc ca sunt o forta atat de creatie, cat si financiara. Bursa reprezinta un potential inca neexplorat de aceasta categorie demografica si seminarul de la Deva va prezenta un inceput de drum pentru femeile interesate de alte alternative financiare” a declarat Dan Valcu, Presedinte AATROM.

Despre asociatia analistilor tehnici din romania

AATROM, lansata la 30 iunie 2007 este prima asociatie profesionala de acest gen din Romania, axata pe educatie in analiza tehnica si promovarea ei in pietele financiare. In acest sens, AATROM si-a propus sa furnizeze printre altele, servicii educationale tuturor celor interesati, inclusiv femeilor si membrilor familiilor celor care fac parte din Asociatie.

Principalul obiectiv al AATROM este educatia in analiza tehnica si promovarea acesteia la standarde ridicate tuturor actorilor pietelor financiare din Romania.

AATROM va initia si un forum de dezbateri referitoare la analiza tehnica si aplicatiile ei practice in pietele financiare. Asociatia organizeaza seminare, cursuri, intalniri, mese rotunde pentru membrii sai si nu numai, precum si conferinte bianuale despre analiza tehnica, ultimele tendinte in materie, aplicatiile acesteia in pietele financiare, bursa si trading. In plus, un newsletter in doua formate, lunar si saptamanal, TrendWatch, vine in intampinarea dorintei de educatie aplicata si informare a tuturor membrilor.

Pentru mai multe detalii privind activitatea si inscrierea in Asociatie, vizitati site-ul AATROM la: http://www.aatrom.org.Bujor Oprean
Director Executiv
Tel: 0254 223211

info@aatrom.org