Florin Chilian la Cinema - PRIMUL TURNEU NATIONAL

BUCURESTI - 15 mai 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate


„Industria muzicala romaneasca a distrus industria porno din Romania!”

„Atit de rau este si este adevarat din pacate... Poate ca aceasta „criza” e tot ce ne trebuia pentru a reveni cu picioarele pe pamint. Sint ani de zile de cind am decis sa cant numai pe bilete de intrare si se pare ca acum isi arata roadele acea decizie usor nebuneasca in contextul in care mai toti colegii de breasla erau preocupati de pomeni, mai ales electorale. Am plecat in primul meu turneu national acum mai bine de 20 de ani alaturi de un mare om al muzicii romanesti, un spirit extrem de viu - Valeriu Sterian. Atunci eram „tehnic” la „Compania de sunet” adica faceam de toate, de la caratul sculelor la cumparat tigari, eram , asa cum se zice „om bun la toate”. A fost primul meu serviciu –aveam 15-16 ani... si trebuia sa-mi termin liceul la zi. Banii cistigati alaturi de Vali m-au ajutat mult. Acesta este primul meu turneu national ca muzician... Acum e momentul potrivit!”


De ce nu?!
Florin Chilian este unul dintre cei mai bine vanduti artisti din Romania, dovada sunt cele 2 discuri de aur si cel de platina cu care ROTON l-a premiat.
De ce nu?!
Desi, nu e in play-list-uri care impun 'popularitatea' unei melodii si target-ul unui radio de succes, 'ZECE' a spart toate canoanele si a fost lider timp de luni de zile.
Piesa 'Zece' a depasit hituri internationale ca 'Smack That' (Akon ft. Eminem), 'Promiscuous' (Nelly Furtado), 'Hurt' (Christina Aguilera), 'I Dont Need A Man' (Pussycat Dolls) etc.
De ce nu?!

10 orase – 10 concerte ca la cinema!

Ideea acestui turneu apartine Domnului Aurel Mitran, in contextul in care in ultimii ani ideea de spectacol s-a ratacit printre mici, bere si festivaluri unul cu intrare mai libera decit celalalt. O alta mare problema a industriei muzicale din Romania este lipsa unor sali de spectacole adecvate, asa cum sint salile de cinema, sali cu o capacitate intre 600-1200 de locuri. Aceste sali fac mereu diferenta in Occident. Am uitat de prea multa vreme de institutia biletului de intrare, pomana e ingrozitor de tentanta, toate acele „cintari” unde mergi ca la serviciu, unde toata lumea te aude dar nimeni nu asculta...
Doamnele Elena Incrosnatu director general la Romaniafilm si Mona Batir – director de marketing al Companiei Romaniafilm au raspuns cu mare amabilitate la aceasta propunere inedita.

Programul spectacolelor este urmatorul:
8 iunieAradCinema Dacia
9 iunieTimisoaraCinema Timis
11 iunieCraiovaCinema Patria
14 iunieBotosaniCinema Unirea
16 iunieIasiCinema Republica
18 iunieBacauCinema Central
20 iuniePiatra NeamtCinema Dacia
22 iuniePloiestiCinema Patria
23 iunieTirgu MuresCinema Arta
25 iunieCluj-NapocaCinema Republica

Zece orase-zece intamplari ce ni le vom aduce aminte si impartasi in final si la Bucuresti pe 6 iulie la Cinema Patria.
Toate spectacolele incep la ora 20.00.
Biletele vor fi puse in vanzare la casele cinematografelor unde are loc spectacolul din fiecare oras.
Intrarea generala este 50 RON.


“Pentru ca nu sunt un produs media. Sunt exact contrariul a ceea ce promoveaza Star-sistemul: scriu versuri bune, cant bine, nu sint blonda cu dimensiunile 90-60-90, sunt heterosexual.” – Florin Chilian
De ce nu turneu national ?
Pentru ca este PRIMUL si STIU ca se poate.
Parteneri media:
MagicFM, Jurnalul National, Ziarul Ring, Academia Catavencu, VIP, Stud-Life, Zile si Nopti, www.bestmusic.ro si www.1801.ro

Despre ARTITUDE STILE S.R.L.

Narcisa Sirboiu
PR si Mass Media
0726 688 658
aurel.mitran@chilian.ro
violeta.creanga@chilian.ro
narcisa@artitude.ro
office@artitude.ro