Florin Chilian refuza concerte in schimbul evenimentelor caritabile

BUCURESTI - 18 februarie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Artistul a refuzat 16 concerte ce urmau sa se desfasoare in primavara acestui an

In an de plina criza financira, artistul Florin Chilian refuza concerte in schimbul evnimentelor caritabile.

In timp ce alti artsti autohtoni bat tara in lung si-n lat pentru a obtine cat mai multe concerte, Florin Chilian a refuzat nonsalant un numar de 16 evenimente ce urmau sa se desfasoare in primavara acestui an. Propunerea foarte tentanta si generoasa a venit din partea unui mare lant de hipermarketuri, iar concertele ar fi urmat sa aiba loc in toata tara. Desi oferta parea de nerefuzat, surprinderea organizatorilor a fost imensa cand s-au lovit de un raspuns negativ vehement din partea artistului.

Recent intors de la Slatina, unde a sustinut un concert in scopuri nobile pentru salvarea vietii unui tanar de 17 ani, Florin Chilian este cunoscut publicului pentru evenimentele caritabile in care se implica in permanenta.

Inceputul de an se anunta a fi unul promitator pentru artistul Florin Chilian. Primul concert sustinut de acesta, intr-un club bucurestean din centru vechi al capitalei, s-a desfasurat cu casa inchisa si s-a bucurat de un real succes.

Solicitarile pentru concerte, atat in tara, cat si in strainatate, sunt din ce in ce mai dese. Cu toate acestea, gestul artistului de a refuza o serie de concerte care ar fi fost puternic sustinute financiar, in schimbul evenimentelor cu scopuri caritabile, este unul de admirat.

Despre ARTITUDE STILE S.R.L.

Pentru detalii asupra modului in care puteti contribui ca Andreea sa-si revina, puteti suna la DOBRIN Alexandra la numarul de mobil 0727360207.LEI: BCR BRASOV- CODIBAN-RO17RNCB0053093895670001VALUTA EURO: IBAN-RO41RNCB0056093895670001

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-artitude/florin-chilian-refuza-concerte-in-schimbul-evenimentelor-caritabile