Primul mare maraton de stand up comedy din Romania - eveniment marca Artitude, de un real succes

BUCURESTI - 14 octombrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Maratonul de aur - primul maraton de stand up comedy din Romania, a fost un real succes. Echipa Artitude a adus pe piata standup-ului romanesc cel mai de amploare eveniment.

maratonul de aur bucuresti

maratonul de aur bucuresti

Maratonul de Aur – eveniment marca Artitude – UN REAL SUCCES.

 

 

Un public de peste 1400 de persoane s-a adunat marti seara in cortul din zona Grozavesti  pentru a lua parte primul maraton de stand up comedy produs de Artitude.

A fost cel mai mare eveniment de stand up comedy facut pana in acest moment in aceasta zona de entertainment!

Pe scena au urcat cei mai buni comedianti ai momentului  - Teo, Vio, Costel, Micutzu, Bordea, Badea si Sergiu.

Maratonul de Aur – un eveniment pamflet, a ironizat intr-un mod pe cat de subtil, pe atat de evident marile adunari maneliste. Astfel, micii si vinul nu au lipsit din peisaj.

Aflat la prima editie, Maratonul de Aur se desfasoara in luna octombrie in 6 mari orase ale tarii. Dupa Bucuresti si Brasov urmeaza Timsoara (24 octombrie), Iasi (17octombrie), Constanta (30 octombrie) si in Craiova (29 noiembrie).

Nationala stand up-ului romanesc, isi asteapta publicul, la fel de numeros si in celelalte orase din tara. Spre amuzamentul fanilor, vor urca pe scena TEO Talent, COSTEL Minune, VIOREL de la Buzău, BADEA Glumețu’ de aur, BORDEA Bombastic, SERGIU Swarowski, MICUTZU’ Prințul sexului.

 

Producator: Artitude

Informatii proiect: Narcisa Sirboiu - narcisa@artitude.ro

Despre ARTITUDE STILE S.R.L.

Pentru detalii asupra modului in care puteti contribui ca Andreea sa-si revina, puteti suna la DOBRIN Alexandra la numarul de mobil 0727360207.LEI: BCR BRASOV- CODIBAN-RO17RNCB0053093895670001VALUTA EURO: IBAN-RO41RNCB0056093895670001

Taguri: BucurestiteoartitudeviocostebordeaBadeamicutzumaratonul de aursergiu