1st Bucharest Late Summer Seminar on Climate Change – SANSA TA SA SCHIMBI LUMEA! –

BUCURESTI - 26 iulie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Un context al relatiilor internationale, al dreptului international, studenti, specialisti, activitati sociale, informatii si cunostinte noi, dezbateri – toate compun o mica parte din ceea ce reprezinta 1st Bucharest Late Summer Seminar on Climate Change.


LSS-CC (Late Summer Seminar on Climate Change) este organizat de Asociatia BISMUN, sub egida Ministerului Afacerilor Externe, al Universitatii din Bucuresti si a Facultatii de Drept – Universitatea din Bucuresti, in perioada 30 August – 5 Septembrie 2010.

1st Bucharest Late Summer Seminar on Climate Change – SANSA TA SA SCHIMBI  LUMEA! –

Acest seminar este menit sa ii constientizeze pe tineri in ceea ce priveste conceptul de schimbari climatice, negocierile la nivelul statelor si al popoarelor, precum si intregul proces de evolutie a climei la nivel mondial.

Organizarea acestui seminar tinde sa devina o traditie nu numai pentru asociatia in sine, ci si pentru intreaga Romanie, intrucat vine in constientizarea tinerilor asupra unor probleme de nivel mondial, intr-un context al relatiilor internationale, si mai ales, al dreptului international.

“1st Bucharest Late Summer Seminar on International Relations and International Law” este cea mai buna oportunitate pe care o are un tanar student - interesat de acest tip de eveniment - de a se dezvolta pe plan profesional.

Tinerii interesati de acest eveniment pot aplica incepand de LUNI, 26 Iulie 2010 la adresa de mail: lscc@bismun.ro. Respectiva aplicatie trebuie sa contina CV-ul aplicantului (in limba engleza) si o scrisoare de intentie (in limba engleza). Acestea trebuie trimise pana in data de 10 August 2010.

Sponsori LSS-CC:DACOROM International
Coca Cola Romania

Sub egida:Ministerul Afacerilor Externe
Universitatea din Bucuresti
Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti

Parteneri Institutionali:UNDP (PNUD) Romania
Institutul Diplomatic Roman
Primaria Municipiului Bucuresti
Universitatea Ecologica Bucuresti
Agentia Nationala pentru Protectia Mediului

Parteneri de Promovare:Asociatia Romana a Apei
Asociatia“Mai Mult Verde”
Federatia Patronala Energia
Asociatia Patronala “SUNE”
Uniunea Studentilor din Romania

Parteneri Media:Portal StiriONG
Evenimentestudentesti.ro
Green Report

Despre Asociatia BISMUN

Asociatia BISMUN (Bucharest International Student Model United Nations) este un ONG constituit in scopul de a promova si incuraja valorile ONU, asa cum reies din Carta ONU, in randul tineretului roman si al societatii romanesti.
Pentru mai multe detalii puteti vizita si : www.bismun.ro/lsscc sau contactati-ne la lsscc@bismun.ro
pr@bismun.ro