Expozitia foto “Trecut-au anii...”

Locul desfasurarii: Muzeul Municipiului Bucuresti (palatul Sutu)

Organizator: Asociatia Bucurestiul meu drag

Expozitia foto “Trecut-au anii...”

Draga prietene al Bucurestiului,

In perioada 9 - 21 iunie 2009 te asteptam la Muzeul Municipiului Bucuresti la expozitia foto “Trecut-au anii...”, te asteptam la o intalnire cu anii tineretii/copilariei noastre prin imagini surprinse pe strazile urbei in ultimele patru decenii. Detalii la www.orasul.ro

Noi, Asociatia “Bucurestiul meu drag” si Muzeul Municipiului Bucuresti, am adunat la un loc pentru aceasta inedita expozitie 104 fotografii care reprezinta instantanee ale ultimilor 40 de ani din viata orasului.
Fotografiile vechi sunt din arhiva muzeului, cele actuale sunt realizate de membrii Asociatiei “Bucurestiul meu drag”.
Praparatorul expozitiei: Andrei Birsan

Savoarea Bucurestilor se regaseste in cele mai fine detalii ale imaginilor, fotografiile fiind tiparite folosind tehnica imprimarii pe canvas satinat pentru utilizare outdoor (Epson GS Canvas Satin), cu ajutorul imprimantei Epson Stylus Pro GS600. Imaginile sunt reproduse pastrand acuratetea culorilor, cu gradatii fine de nuanta.

Designul expozitiei este realizat de Doc Comm.

Vernisajul expozitiei va avea loc marti, 9 iunie 2009, orele 18.00, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti.
Invitati speciali:
Domnul prof. dr. arh. Mircea Ochinciuc - presedinte Ordinul Arhitectilor din Bucuresti
Domnul George Potra - Presedinte Fundatia Europeana Titulescu

Cu prietenie,
Asociatia “Bucurestiul meu drag” si Muzeul Municipiului Bucuresti

Andrei Birsan
presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag.
0743.076.255

Despre ASOCIATIA BUCURESTIUL MEU DRAG

Asociatia “Bucurestiul meu drag” isi propune sa promoveze Bucurestiul prin expozitii de fotografii tematice, organizand de excursiile foto in oras, editand albume, ghiduri, culegeri de articole etc. Un obiectiv prioritar al asociatiei este acela de a incuraja cunoasterea Bucurestiului de catre elevi si studenti, fara a neglija nici promovarea sa in afara tarii.

Dorim sa spunem impreuna povestea orasului nostru, asa cum il iubim, asa cum il traim in fiecare zi, asa cum ni se schimba sub priviri. Sa o spunem pentru noi, pentru copiii nostri, pentru cei care trec grabiti prin oras sau pentru cei care vin sa-l viziteze pe indelete.

Participare: Intrare libera