Comunicate Asociaţia Centrul de Resurse Socio-umane şi Educaţie Europeană

Compania Asociaţia Centrul de Resurse Socio-umane şi Educaţie Europeană a emis 12 comunicate de presa

 • Curs autorizat CNFPA: “Managementul proiectelor pentru Fonduri Structurale” - 13 – 29 ianuarie 2010

  Curs autorizat CNFPA: “Managementul proiectelor pentru Fonduri Structurale” - 13 – 29 ianuarie 2010

  BUCURESTI - 7 ianuarie 2010

  Asociaţia “Centrul de Resurse Socio-umane şi Educaţie Europeană” (CRSUEE) vă invită să participaţi la cursurile de “Managementul proiectelor pentru Fonduri Structurale”, autorizate de CNFPA, care se vor desfăşura în luna ianuarie, astfel:
  Seria 1: 13-17 ianuarie – 40 ore teorie şi practică (la sediul asociaţiei) şi 18-22 ianuarie – consiliere în vederea realizării proiectului pentru examen;
  Seria 2: 20-24 ianuarie – 40 ore teorie şi practică (la sediul asociaţiei) si 25-29 ianuarie – consiliere în vederea realizării proiectului pentru examen.
  Taxa de participare este de 750 lei.
      comunicatul de presa

 • Curs autorizat CNFPA: “Management de Proiect pentru Fonduri Structurale” 12-16 august 2009

  BUCURESTI - 3 august 2009

  Asociatia “Centrul de Resurse Socio-umane si Educatie Europeana” (CRSUEE) va invita sa participati la cursul intensiv “Managementul proiectelor pentru Fonduri Structurale”, autorizat CNFPA, care se va desfasura in perioada 12-16 auguste 2009 la sediul asociatiei: Bucuresti, Bdul. Nicolae Balcescu nr. 21, Etaj IV. Taxa de participare este de 750 lei.
  Dupa sustinerea unui examen se va elibera un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, insotit de un certificat de competente pentru ocupatia MANAGER DE PROIECT.
      comunicatul de presa

 • Ultimele locuri la cursul “Management de Proiect pentru Fonduri Structurale” (19-23 iunie)

  BUCURESTI - 17 iunie 2009

  Asociatia “Centrul de Resurse Socio-umane si Educatie Europeana” (CRSUEE) va invita sa participati la cursul intensiv “Managementul proiectelor pentru Fonduri Structurale”, autorizat CNFPA, care se va desfasura in perioada 19-23 iunie 2009 la sediul asociatiei: Bucuresti, Bdul. Nicolae Balcescu nr. 21, Etaj IV. Taxa de participare este de 750 lei.
  Dupa sustinerea unui examen se va elibera un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, insotit de un certificat de competente pentru ocupatia MANAGER DE PROIECT.
      comunicatul de presa

 • Curs autorizat CNFPA: “Management de Proiect pentru Fonduri Structurale”

  Curs autorizat CNFPA: “Management de Proiect pentru Fonduri Structurale”

  BUCURESTI - 4 mai 2009

  Asociatia “Centrul de Resurse Socio-umane si Educatie Europeana” (CRSUEE) va invita sa participati la cursul intensiv “Managementul proiectelor pentru Fonduri Structurale”, autorizat CNFPA, care se va desfasura in perioada 13-17 mai 2009 la sediul asociatiei: Bucuresti, Bdul. Nicolae Balcescu nr. 21, Etaj IV. Acest curs se va finaliza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii, insotit de un certificat de competente pentru ocupatia MANAGER DE PROIECT.    comunicatul de presa

 • Curs autorizat CNFPA “Management de Proiect pentru Fonduri Structurale” - Locuri limitate!!!

  BUCURESTI - 4 martie 2009

  Asociatia “Centrul de Resurse Socio-umane si Educatie Europeana” (CRSUEE) va invita sa participati la cursul intensiv “Managementul proiectelor pentru Fonduri Structurale”, autorizat CNFPA, care se va desfasura in perioada 25-29 martie 2009 la sediul asociatiei: Bucuresti, Bdul. Nicolae Balcescu nr. 21, Etaj IV. Acest curs se va finaliza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii. Acesta este singurul document legal in baza caruia se poate incadra in cartea de munca ocupatia de MANAGER DE PROIECT conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania.
  Inscrierea la curs se face telefonic, la tel.mob. 0745.981.076 sau tel./fax. 021.312.39.37, ori prin e-mail: crsuee@yahoo.com sau m.zidaru@yahoo.com    comunicatul de presa

 • Curs autorizat CNFPA: “Managementul proiectelor pentru Fonduri Structurale' - ultimele locuri

  BUCURESTI - 2 februarie 2009

  Va invitam sa participati la cursul intensiv “Managementul proiectelor pentru Fonduri Structurale”, autorizat CNFPA, ce va fi organizat in perioada 11 - 15 februarie 2009, la sediul asociatiei - Bdul. Nicolae Balcescu nr. 21, Etaj IV, Sector 1, Bucuresti. Dupa sustinerea unei evaluarii veti primi un certificat recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Pentru inscrieri sunati la 021.312.39.37, 0745.981.076.
  Taxa de participare este de numai 750 lei (cel mai mic pret din piata)!    comunicatul de presa