Mesajul “Nu te prinde sa fii rau” a prins la public!

BUCURESTI - 10 septembrie 2007

Comunicat tip General in ONG

Teatrul Nottara a fost duminica neincapator pentru atatea suflete mari. Niste pui de om au facut oameni in toata firea sa se emotioneze pana la lacrimi. Centrul pentru Proiecte Sociale, organizatorul piesei de teatru si al evenimentului, a facut apel la participanti sa transmita mai departe mesajul evenimentului: ”Nu te prinde sa fii rau!”

Spectacolul de teatru si cantec “Nu te prinde sa fii rau” este o actiune de strangere de fonduri din cadrul proiectului Povesti cu Happy End. Evenimentul incheie proiectul cu un ropot de aplauze!
Centrul pentru Proiecte Sociale si-a propus sa transforme beneficiarii in parteneri, acestia dobandind astfel calitatile necesare pentru reusita: munca, lucrul in echipa, respectul pentru celalalt si mai ales un efort depus constant pentru a ajunge la rezultatele dorite.
Proiectul si-a propus sa aduca mai aproape mediul business de probleme sociale. Invitatii la piesa de teatru fac parte din companii si institutii de renume. Suma stransa in urma vanzarii invitatiilor va fi directionata catre comunitatea Valea Plopului. Astfel, copiii exeperimenteaza pe langa simtul reusitei, simtul responsabilitatii si al recunostintei.
Va prezentam cateva cuvinte ce ne-au fost adresate la sfarsitul spectacolului si care au recompensat pe deplin eforturile tinerilor voluntari de la Centrul pentru Proiecte Sociale:
“Placut impresionat de final si apreciez ajutorul CPS in aceasta problema. Atat organizarea cat si ideea au fost bune.” Alexandru Fabian, Biroul de Credit.
“Apreciez in primul rand realizarea evenimentului si este foarte bine ca a fost abordata aceasta problema. Copiii au fost sarmanti. Felicitari!” Nelu Purge
“Ideea a fost buna! Obiectivul de a ii invata sa se implice si sa castige resurse a fost foarte important. Este foarte importanta si colaborarea, nu este suficient ca tu sa dai si ei sa primeasca... Astfel ati reusit sa schimbati un concept.” Mihai Lupu
“Sunt foarte, foarte impresionata! Te pune pe ganduri.” Oana Stoica
“Mi-a placut! A fost o noutate.” Dragos Dobre
Va rugam sa accesati galeria foto a site-ul www.proiectesociale.ro pentru imagini de la eveniment.

Multumim partenerilor nostri care au incredere in oameni si in viitor! Vector Telecom, Comunitatea Fara Cravata si Societatea Civila de Avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu, Inari Parish, Palette Advertising, 24 FUN si Comunicatedepresa.ro sunt alaturi de voluntariat! “Nu te prinde sa fii rau” este un eveniment recomandat de Cotidianul. Celorlati, care inca nu sunt alaturi de noi, le transmitem cu convingere ca perspectiva conteaza !

Despre Asociatia Centrul pentru Proiecte Sociale

Centrul pentru Proiecte Sociale este o asociatie non profit bazata 100% pe voluntariat. Scopul CPS este aportul de solutii concrete in medii si comunitati defavorizate, sprijinirea tinerilor talentati si cu potential important de dezvoltare.
Centrul pentru Proiecte Sociale exista de un 1 an si 13 zile, timp in care a reusit printre donatii si actiuni punctuale, sa realizeze o bliblioteca, sa remobileze o scoala si sa puna in scena o piesa de teatru pentru strangere de fonduri.

Accesati site-ul www.proiectesociale.ro.
Nu ramaneti indiferenti! Diferenta dintre succes si esec este implicarea!

Contact[at]proiectesociale[dot]ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-centrul-pentru-proiecte-sociale/mesajul-nu-te-prinde-sa-fii-rau-a-prins-la-public