Caut-o pe Miffy pe CharityGift.ro

BUCURESTI - 29 aprilie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

CharityGift.ro si editura Cartea Copiilor sunt de astazi parteneri: cartile editurii vor fi prezente pe CharityGift.ro, si includ o donatie de 7% catre organizatia Copii in Dificultate.

Caut-o pe Miffy pe CharityGift.ro

CharityGift.ro vi-o prezinta pe simpatica Miffy in trei carti editate de Cartea Copiilor: “Miffy”, “Ziua lui Miffy” si “Bicicleta lui Miffy”. Creata in anii 50 de olandezul Dick Bruna, Miffy este unul dintre cele mai indragite personaje din literatura universala pentru copii. Iepurasul simpatic si prietenos trece prin intamplari obisnuite de viata, astfel incat cei mici pot explora situatii noi si invata lucruri utile.

“Ne bucuram foarte tare sa o avem pe Miffy si pe prietenii ei pe CharityGift.ro, in beneficiul organizatiei Copii in Dificultate. Cumparand o carticica haioasa, faceti un cadou catre doi copii in acelasi timp, le stimulati creativitatea si ii ajutati sa creasca frumos”, spune Nicoleta Talpes, initiatorul proiectului CharityGift.ro

Cartile cu Miffy sunt micute si contin cate douasprezece ilustratii viu colorate si memorabile, insotite de strofe de cate patru versuri, usor de inteles si cu rima. Claritatea contururilor, simplitatea continutului si limbajul accesibil folosit de autor fac din aceste iubite carti un mod eficient de a imbunatati comunicarea cu copiii. Cartile sunt potrivite pentru copii intre 2 si 6 ani, au cate 28 de pagini si costa 16 lei.


Despre Asociatia Charity Gift

Editura Cartea Copiilor ofera carti iubite de copii din toata lumea, create de unii dintre cei mai populari autori si ilustratori. Prin traducerea unor titluri clasice din literatura pentru copii a lumii, Cartea Copiilor isi propune sa exploreze, impreuna cu cei mici, diversitatea si bogatia diverselor culturi. Astfel, cartile includ elemente educative, dar si teme legate de cunoasterea de sine si responsabilitate.

CharityGift.ro este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale. CharityGift.ro functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Din momentul lansarii si pana astazi, www.charitygift.ro a inregistrat peste 27.427 de vizite si 20.342 de vizitatori unici, din peste 60 de tari. In ultimele trei luni, prin intermediul CharityGift.ro, s-au vandut produse in valoare de peste 10.950 lei.
Tea Vasilescu
Coordonator Proiect

tel.: 0726 184 858
Twitter: http://www.twitter.com/charitygift_ro
tea.vasilescu@charitygift.ro