La Strada si CharityGift.ro te ajuta sa gasesti cadoul ideal

BUCURESTI - 17 iulie 2009

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Parteneriatul dintre La Strada si CharityGift.ro este menit sa imbogateasca oferta site-ului www.charitygift.ro cu noi produse cu design urban, insa cu un pret accesibil. In acelasi timp, toate produsele La Strada cumparate prin CharityGift.ro contin o donatie de 10% catre Asociatia MaiMultVerde.

La Strada si CharityGift.ro te ajuta sa gasesti cadoul ideal

“Nu am ales intamplator Asociatia MaiMultVerde ca beneficiar al celor 10 % din valoarea fiecarui produs pe care compania a ales sa il puna la dispozitia vizitatorilor site-ului. Amploarea proiectelor celor de la MaiMultVerde, dar si numarul mare de voluntari pe care au reusit sa ii mobilizeze in numai un an de la infiintare, ne-au convins ca munca lor nu va fi un foc de paie.' spune Raluca Spataru, reprezentantul La Strada.

Produsele La Strada de pe CharityGift.ro au un design actual, potrivit pentru orice moment al zilei. Cumparatorii pot alege intre 45 de produse care pot fi incadrate in zona de leisure, home, office, dar nu au fost uitati nici cei mici, care vor fi rasfatati cu seturi speciale de colorat.

Despre Asociatia Charity Gift

La Strada ocupa pozitia de lider in top-ul furnizorilor de profil si este autorul colectiilor de cadouri de afaceri si materiale promotionale corporate pentru cele mai importante companii multinationale prezente pe piata romaneasca. Dorinta de a pune intotdeauna la dispozitia clientilor obiecte a caror utilitate este completata de forme frumoase şi distincte i-a indreptat catre zona de design de obiect, La Strada fiind reprezentantul exclusiv in Romania pentru branduri reprezentative la nivel international in zona cadourilor de afaceri precum ADDEX Design, LEXON, NAVA Design, etc.

CharityGift.ro este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale, care functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Astfel, CharityGift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar cauzelor umanitare si in acelasi timp sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor.
Tea Vasilescu
Coordonator Proiect

e-mail: tea.vasilescu@charitygift.ro
www.charitygift.ro