4 ani de Insomnii in lumea Tuning-ului din Romania

Locul desfasurarii: Club Session, Str. Elefterie nr 51 (in complexul comercial Cotroceni)

Organizator: Asociatia Club Sportiv Insomnia Racing

4 ani de Insomnii in lumea Tuning-ului din Romania

4 ani de Insomnii, 4 ani de Insomnia Racing Club, 4 ani de prietenii, 4 ani de High Class Tuning ...

Dupa cativa ani tulburi, dupa o perioada prelungita de efervescenta putem spune ca lumea tuning-ului si a curselor s-a asezat. In timpul acestei perioade au aparut si au disparut o serie de cluburi de “racing”, diverse poluri de influenta si-au facut simtita prezenta, multi s-au schimbat si putini si-au pastrat directia, idealurile si ritmul.

Noi am ramas la fel… La fel de entuziasti, la fel de “legali”, la fel de prietenosi, la fel de active, la fel de interesati in ceea ce priveste dezvoltarea acestui fenomen, la fel de dornici sa promovam ideile INSOMNIA RACING.

In acelasi timp ne-am si schimbat… Am schimbat numarul de membrii, am crescut printr-o selectie amanuntita a noilor intrati, avem prieteni mai multi, am schimbat o parte din materialul tehnic astfel incat am ajuns sa avem masini mai performante si mai “rele”, am dezvoltat sectiunea de show&shine astfel incat acum castigam la rand si o buna parte din trofeele din sectiunea “best exterior” sau “best interior”, m dezvoltat si sectiunea de “sound x-treme” avand in club o masina magnet de atentie in aceasta directie.

Per ansamblu am ramas aceiasi dar am evoluat.

La fel de activi in ceea ce priveste evenimentele de profil, participand la 95% din evenimentele de racing, show&shine si sound organizate in tara. Ba mai mult, am participat la KOE (King of Europe) cu una dintre masinile din club. Suntem la fel de prieteni cu celelalte cluburi si in acelasi timp ne-am facut prieteni noi care ne sprijina si pe care-i sprijinim.

Avem curajul sa spunem ca ne-am maturizat ramanand in acelasi timp pustii entuziasti pe care-i cunoasteti de atata timp. Am ajuns acum din nou la momentul in care spunem si “ne spunem” LA MULTI ANI!

O facem printr-un adevarat eveniment, inconjurati de prieteni, de intreaga lume a tuning-ului din Romania si de o sumedenie de vedete din lumea automobilistica si a divertismentului (special guests). Speram ca acest eveniment sa insemne mai mult decat trecerea unei perioade frumoase din viata clubului nostru. Am vrea sa fie o reintalnire a tuturor celor din lumea impatimitilor de cai putere, de curse legale, de tuning.

Ii vom avea alaturi pe sponsorii nostrii traditionali, WIZARDS si TOYO ROMANIA si in plus suportul unui nou sponsor, RALLIART si in plus il avem alaturi pe noul nostru prieten BITZA care ne-a pus la dispozitie clubul sau, SESSION.

Ideea este simpla: PARTY!

Se prezinta membrii si masinile clubului, un moment plin de suspans si surprize. Oameni noi, masini noi, modificari radicale noi, noi concepte.
In premiera vor lua cuvantul in cadrul acestui eveniment cativa invitati, conducatorii sau membrii staff-urilor cluburilor majore de racing si tuning.
Avem de acordat cateva premii, o parte pentru membrii nostrii, alta parte pentru… altii.

Insa, mai presus de toate puncteaza petrecerea. O petrecere lejera, unde toata lumea sa se simta bine si de care invitatii nostrii (cel putin 350 de persoane) sa pomeneasca mult timp.

Va fi o seara deosebita, o noapte speciala, un eveniment semnat INSOMNIA RACING CLUB.

In concluzie, vineri, 23 noimebrie 2007, va asteptam in clubul “SESSION“, Str. Elefterie nr 51 (in complexul comercial Cotroceni).

Pe langa masini modificate si fete frumoase, va vom incanta cu o multitudine de surprize...

21:30 – ajung invitatii
21:30 – moment outdoor: se prezinta masinile
22:00 - se intra indoor - muzica de party - socializare
22:30 - moment “la multi ani" - prezentare club - surprize
23:00 - full party
23:30 - acordarea premiilor INSOMNIA
24:15 - se continua full party pana la ultimul client.

Pentru a primi invitatia necesara participarii va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa: Snuggles@insomniaracing.org

Participare: Intrare libera