Expozitie internationala de pisici WCF la Veranda mall

BUCURESTI - 30 noiembrie 2023

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, ONG, Social

Clubul Felin Magnificats organizează Expoziția Internațională Feline WCF pe 2 și 3 Decembrie, în intervalul orar 10:00 – 18:00, la Nivelul 1, cel mai mare eveniment pisicesc din România în ultimii ani, cu peste 250 de pisici și peste 20 de rase prezente în expoziție. Expoziția este înscrisă oficial pe circuitul expozițiilor internaționale ale World Cat Federation.

Atât sâmbătă, cât și duminică, vor avea loc arbitraje tradiționale și arbitraje de ring WCF pentru pisici adulte, pisici castrate, pui/juniori și noua rasa romaneasca de pisici, Transylvanian 

 Evenimentul va beneficia de prezența a 11 arbitrii internaționali:

Jane Allen, UK

Dr. Phillipa Holmes, UK

Tomoko Vlach, Austria

Kurt Vlach, Austria

Eduard Borras , ES

Beverly Elian, RO

Magdalena Swiatowiak, PL

Anca Neculoiu, RO

Irene van belzen, NL

Nicki Fenwick-Raven, UK

Peter Toth, Hungary

 

În cursul celor 2 zile de concurs, arbitrii vor acorda titluri, vor decide care pisici se vor califica în finală (best in show) și care vor fi pisicile câștigătoare.

 Separat, concursul va avea zilnic atât Ringuri WCF, cât si ringuri Coral Jubilee master, care sărbătoresc cei 35 de ani de existență a WCF. Ringurile sunt o formă de arbitraj public, care este educativă si distractivă.

 Vino la mall-ul tău de zi cu zi să vezi peste 250 de pisici de rasă din România, Ungaria, Italia, Serbia, Bulgaria și SUA.

 Ce feline poți admira?

Exotica cu părul scurt, Persana, Maine Coon, Ragdoll, Bengaleză, Scottish Fold, Highland Fold, Scottish Straight, Highland Straight, Abisiniana, British Shorthair, British Longhair, Cornish Rex, Devon Rex, Maine Coon, Minuet ,Munchkin longhair, Munchkin Shorthair, Neva Masquerade, Siberian, Savannah, Don Sphynx, Sphynx, Transylvanian.

 

Participarea vizitatorilor este gratuită. Te așteptăm la un eveniment cel puțin adorabil!

 

Despre Asociatia Clubul Felin Magnificats

Clubul Felin Magnificats este o asociatie a iubitorilor de pisici, predominant pisici de rasa, membru WCF (World Cat Federation) Magnificats organizeaza frecvent expozitii internationale de pisici, cu arbitraj international, in conformitate cu regulile WCF. Conduce cartea de origine a clubului in conformitate cu regulile WCF si emite pedigree recunoscute international.
Parteneri: Salvavet, Acana, Orijen Applaws, Daisy Vet, SRMF

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-clubul-felin-magnificats/expozitie-internationala-de-pisici-wcf-la-veranda-mall