Cupa EduSport la Patinaj pe Role

Locul desfasurarii: AFI Palace Cotroceni

Organizator: Asociatia Clubul Sportiv EduSport

Cupa EduSport la Patinaj pe Role

Asociaţia Clubul Sportiv EduSport organizează în perioada 6-8 august 2014, pe suprafaţa patinoarului Cotroceni On Ice, din mall-ul AFI Palace Cotroceni, a doua ediţie a “Cupei EduSport la Patinaj pe role”.

Competiţia este organizată de A.C.S. EduSport în parteneriat cu AFI Palace Cotroceni şi Cotroceni On Ice, cu sprijinul Primăriei Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, Federaţiei Române de Patinaj, Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti Sector 6, al Colegiului Economic „Costin C. Kiritescu” şi al revistei SPORT REVOLUTION.

Acest eveniment va reuni, în premieră pentru competiţiile de patinaj din România, atât probe de patinaj artistic (individual, dans –solo si perechi- şi sincron) la care vor participa sportivi de performanţă, cât şi probe de "speed slalom" şi "îndemânare", probe destinate tuturor copiilor şi tinerilor care practică patinajul pe role, în timpul liber sau într-un cadru organizat.

Scopul principal, pe lângă testarea sportivilor, este de a-i introduce în atmosfera de concurs, de a le stimula competitivitatea şi interesul faţă de patinaj.

Probe:

  1. Proba “Patinaj Artistic”- În cadrul acestei probe vor exista 3 secţiuni:  solo figures (patinaj artistic individual), dans- solo şi perechi, şi patinaj sincron. La această probă se pot folosi doar role specifice patinajului artistic pe role inline;
  2. Proba: Îndemânare & Speed Slalom – În cadrul acestei probe vor exista 2 secţiuni: secţiunea “Speed slalom” şi secţiunea “îndemânare”. La această probă se pot folosi orice tip de role disponibile în comerţ.

Pentru a acorda o şansă egală tuturor concurenţilor, Asociaţia Clubul Sportiv EduSport, a organizat în data de 6 august 2014, un antrenament gratuit, pe suprafaţa patinoarului Cotroceni On Ice, pentru toţi cei care vor participa la proba de îndemânare.

Formularul de înscriere şi regulamentul concursului sunt disponibile pe site-ul Asociaţiei Clubul Sportiv EduSport (www.EduSportClub.com).

Taxa de participare la competiţie este de 20 de lei pentru sportivii care participă la o secţiune şi 30 de lei pentru sportivii care participă la 2 sau mai multe secţiuni. Un sportiv se poate înscrie la câte secţiuni doreşte. Taxa de participare se achită în ziua concursului, înainte de începerea probelor.

Asociaţia Clubul Sportiv a fost înfiinţată în mai 2012 şi şi-a propus ca misiune şi totodată profesiune de credinţă, contribuirea la dezvoltarea armonioasă a tineretului: educaţie prin sport, pentru o viaţă sănătoasă şi activă, şi educaţie pentru sport, respectiv sprijinirea sportivilor talentaţi, în vederea obţinerii înaltei performanţe.

Persoane de contact:

1)   Enache Elena-Georgiana, Preşedinte A.C.S. EduSport,   tel. 0723.623.712 2)   Andreea Cristina Ionescu, Vicepreşedinte A.C.S. EduSport, tel: 0740.348.371

Confirmare pana la data: 7 august 2014

Participare: Intrare libera