Cand INTALNIRILE devin ''RENCONTRES''

BUCURESTI - 22 februarie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Joi 11 Martie 2010, de la ora 19:30, puteti avea bucuria de a participa la spectacolul 'RENCONTRES' prezentat de Compania de Teatru Passe-Partout infiintata de Dan Puric in 1999. Cu Dragos Huluba si Violeta Totir in rolurile calatorilor prin timp ce se reintalnesc la margine de muzici, filme si situatii irepetabile, memorabile si, totusi, bune de retrait in fiecare din vietile spectatorilor.

Cand INTALNIRILE devin ''RENCONTRES''

Scenariul si regia acestui regal artistic apartin lui Dragos Huluba si Violetei Totir care sunt si interpretii cuplului. In cazul unui astfel de spectacol, de miscare si expresie, de dans si gest, daca regizorul este si interpret, mult mai credibila devine evolutia sa. Subliniem ca genul impus de Dan Puric, se detaseaza de 'teatru-dans', cele doua stiluri de expresie au in comun doar lipsa replicii.
Alternanta incredibila a starilor de bucurie si tristete, a dinamismului extraordinar amestecat cu miscarile lente ale pantomime indurerate a reprezinta nu numai un traseu cultural ci si o calatorie inteligibila la nivel de asumare a sinelui catre scena si inapoi.
Dragos Huluba si Violeta Totir demonstreaza publicului cum se poate comprima o viata, doua, o cultura, doua si chiar mai multe in numai o ora.
Dansul, expresiile, gesturile, relatia si comunicarea cu spectatorii fac cuvintele de prisos si pentru admiratia noastra, a oamenilor muritori ce viseaza la nemurirea unei astfel de ore.
In ritmuri de step, va recomandam o cura de dezvaluire de sine pentru sine.
'Rar un asemenea spectacol în lumea teatrală de azi... un comentariu fin asupra dragostei cu un umor rafinat marca sigură a unui talent inteligent' (Dan Puric)
Mergeti, Joi, 11 Martie, pe Strada Lipscani, nr. 53 si veti descoperi, o alta fateta, mai curata a lumii. Nu numai mai curata... cu puteri de curatire!

Despre Asociatia Compania de teatru

Preturi speciale pentru elevi, studenti si pensionari.
Relatii si rezervari de bilete la telefon 021/315.89.80 sau 0734.540.593, zilnic intre orele 11-18.
Preturi reduse pentru elevi, studenti si grupuri organizate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-compania-de-teatru/cand-intalnirile-devin-rencontres