CHERCHEZ LA FEMME ...ne vorbeşte despre îndrăgostire

Locul desfasurarii: Teatrul de pe Lipscani - sala Rapsodia

Organizator: Compania de teatru "Passe-Partout Dan Puric"

CHERCHEZ LA FEMME ...ne vorbeşte despre îndrăgostire

" Cherchez la femme " este o dovadă de maturitate artistică. Este un spectacol cum numai în grădina "Passe Partout Dan Puric" putea creşte, un amestec alchimic de teatru, dans, mişcare, lumină şi sunet şi, mai presus de toate, suflet, mult suflet - un spectacol puternic, aplaudat şi ovaţionat la scenă deschisă.

Lumea din "Cherchez la femme" este privită şi reprezentată fără scrobeală şi fără încrâncenare, cu dragoste şi cu mult, mult umor. Şi se naşte atât de firesc, atât de natural, atât de necăutat, atât de ne-experimental, cu atâta forţă expresivă şi atâta bucurie a jocului încât spectacolul pare a se fi născut, precum Afrodita, din spuma mării, şi nu din oceanul de transpiraţie al sutelor de ore de repetiţii.Pantomimă si dans, lumină si întuneric, realitate dură si vis gingas, din toate acestea se naste misterul spectacolului. Vorbind despre iluzii, descoperiri si durere, “Cherchez la femme!” ne vorbeste de fapt despre îndrăgostire, ca miracol al Universului.Dacă sunteţi o persoană cu bun gust e musai să nu-l scăpaţi. Numai după ce o să ieşiţi din sală, o să vă daţi seama ce mult aţi fi pierdut dacă nu-l vedeaţi.Scenariul şi regia: Petrică VoicuCoregrafia: Nadejda DimitriuCostume şi scenografie: Alin Crăciun şi Anca CerneaLight design: Ilina PepineFoto: Horatiu LincaCu: Petrică Voicu, Elena Rusu, Diana Vladu, Emanuela Fazekaş, Vadim Rusu, Sebastian Petrovici.Bilete si rezervari la Casa de bilete a Salii Rapsodia, str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.

Despre ASOCIATIA COMPANIA DE TEATRU

Compania de teatru "Passe-Partout DP" a fost înfiintata de catre actorul si regizorul Dan Puric în anul 1999. Membrii companiei sunt actori amatori si profesionisti de toate vârstele, dar cu precadere tineri de pâna în 35 de ani.

Confirmare pana la data: 8 February 2014

Participare: Taxa de participare