Conferinţă Dan Puric "despre Libertate" și spectacolul "România.Închis pentru inventar"

Locul desfasurarii: Teatrul de pe LIpscani

Organizator: Compania de Teatru "Passe-Partout Dan Puric"

Conferinţă Dan Puric

Compania de Teatru „Passe Partout – Dan Puric ” vine cu o invitaţie de nerefuzat pentru publicul bucureștean.

Sâmbătă, 26 Octombrie, începând cu orele 19:00, la Teatrul de pe Lipscani , maestrul Dan Puric va prezenta conferința "despre LIBERTATE". După terminarea acesteia, va avea loc spectacolul "ROMÂNIA. ÎNCHIS PENTRU INVENTAR" cu Dragoș și Violeta Huluba și Eduard Adam.

Fără să-şi propună să fie aspru cu epoca pe care o descrie, spectacolul regizat de Dragoş Huluba este format din multe scene simple, sudate printr-o emoţie continuă de un spirit ironic, învins, uneori, de fatalitatea evenimentelor pe care le ironizează. Actorii duc mai departe bogăţia descriptivă a limbajului non-verbal, acumulată în ani mulţi de antrenament la şcoala lui Dan Puric. Şi sunt trei dintre aceia buni din Compania "Passe-Partout Dan Puric".Spectacolul "România.Închis pentru inventar" este suma evadărilor între patru pereţi, prin intermediul unei reviste, Paris Match, rezultatul rezistenţei în şoaptă, în ani tulburi, şi plusul alcătuit din toate minusurile posibile. Un spectacol simplu, proaspăt şi inocent, inteligent şi blând cu spectatorii săi, un colaj de gesturi mici, bântuite de amintiri mari. Trei actori şi-au pus la cale toată imaginaţia lor, încercând să refacă firul aproape rupt al unor biografii anonime, universal valabile.

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Teatrului de pe Lipscani, str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.Program: Luni: inchis; Marti-Miercuri: 11 - 18; Joi - Duminica: 12 - 19.

Despre ASOCIATIA COMPANIA DE TEATRU

Compania de teatru "Passe-Partout DP" a fost înfiintata de catre actorul si regizorul Dan Puric în anul 1999. Membrii companiei sunt actori amatori si profesionisti de toate vârstele, dar cu precadere tineri de pâna în 35 de ani.

Confirmare pana la data: 26 octombrie 2013

Participare: Taxa de participare