COSTUMELE un spectacol de Dan Puric

BUCURESTI - 13 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Compania de teatru 'PASSE-PARTOUT Dan Puric' prezinta JOI 4 Decembrie 2008, orele 19:30, la Sala Rapsodia din Str. Lipscani 53, spectacolul COSTUMELE.

Scenariul si regia: Dan Puric
Distributia: Carmen Ungureanu, Adrian Horobet, Ileana Olteanu, Richard Bovnovczki, Dragos Huluba, Violeta Totir, Dana Cavaleru, Lucian Maxim, Vlad Oancea, Oxana Moravec, Andrei Vasluianu, Ioana Visalon, Ion Parea, Adriana Butoi, Adriana Nicolae, Adelaida Zamfira, Nicolae Nastasia, Ramona Cutina, Mircea Cristescu.

COSTUMELE un spectacol de Dan Puric

Un spectacol care a colindat lumea participând la multe festivaluri internaţionale. Dan Puric povesteşte cu fantezie si umor, folosind un limbaj universal, in care pantomima, dansul, stepul, au virtuţile unui scenariu, fiind teatralizate. 100 de costume aparţinând scenografilor Dragos Buhagiar si Irina Solomon, sunt animate de o trupa de tineri actori talentaţi.
'Ideea Irinei Solomon, şi a lui Dragoş Buhagiar de a face un spectacol al costumului de teatru, m-a incitat. De ce?...Pentru că un costum de teatru care şi-a consumat existenţa artistică şi stă aruncat undeva, într-o magazie, conţine întotdeauna o energie ascunsă, acel 'altceva' pe care l-ar fi putut trăi. Acel 'altceva' m-a incitat pe mine, în măsura în care noi,ca oameni născuţi încă o dată, am avea şansa incredibilă a unui 'altceva'. Există întotdeauna într-un om o parte 'netrăită' de viaţă, o energie în formă latentă care-şi aşteaptă momentul de desfăşurare. Aşa şi în costumul de teatru, dincolo de destinaţia lui precisă pe care şi-a consumat-o o dată cu proiectul teatral, ca pe un destin implacabil, există o forţă a lui nedescătuşată. Cu acea 'forţă' am vrut eu să mă joc'.(Dan Puric)
Nu ocoliti acest spectacol chiar daca sala 'Rapsodia' nu este un teatru elegant cum sunt suratele sale din Capitala. Aflata in centrul istoric supus acum renovarii, sala va beneficia curand de o modernizare si va apartine definitiv Companiei de Teatru 'Passe Partout D.P.', care isi merita un loc in peisajul cultural bucurestean.

Despre Asociatia Compania de teatru

Relatii si rezervari bilete la tel. 021/315.89.80 sau 0722.768.648, zilnic intre orele 11-18
Pret redus pentru elevi, studenti si pensionari.
Sala RAPSODIA - Str. Lipscani nr. 53