"D'ale noastre" ...un spectacol unicat despre realitatea noastră

Locul desfasurarii: Teatrul National Bucuresti

Organizator: Teatrul National Bucuresti si Fundatia Art Production

Regizată de Gigi Căciuleanu, piesa de teatru-dans “D’ale noastre” readuce la viaţă personajele marelui Caragiale – Mitică, Ziţa, Caţavencu - , într-o lume fantastică, în care realismul costumelor contrastează profund cu absurdul mişcărilor, dar în care recunoaştem arhetipuri surprinzător de familiare prin momentele inspirate din “Dom­nul Goe”, “Bubico”, “Lanţul slăbiciu­ni­lor”, “O scrisoare pierdută” sau “O noapte furtunoasă”.

„Un Caragiale revizitat în ziua de azi, în care absurdul ionescian a devenit lo­gică cotidiană – spune Gigi Căciuleanu. Un spectacol în care mi-am propus să explorez această lume a noastră cea de toate zilele, plină cu de-ale noastre. Nu numai cele româneşti, ci, în general, cu cele de-ale noastre, ome­neşti. Cât de goi ne simţim, aşa, zvârliţi în noaptea furtunoasă a acelor nimi­ci­toa­re nimicuri de-ale carnavalului coti­dian“.

Spectacolul are o distribuţie de excepţie, incluzând pe unii dintre cei mai buni dansatori români ai momentului: Ramona Bărbulescu, Rasmina Călbăjos, Alexandru Călin, Lari Giorgescu, Ştefan Lupu, Ioana Macarie, Ioana Marchidan, Cristian Nanculescu, Adrian Nour, Vanda Ştefănescu, István Téglás, Arcadie Rusu. Coloana sonoră originală a fost editată de Lucian Stan şi Marius Marchidan.

Biletele cu preturi cuprinse intre 20 si 60 lei se pot procura de la Agentia de bilete a Teatrului National. Telefon 021.314.71.71

Despre ASOCIATIA COMPANIA DE TEATRU

Compania de teatru "Passe-Partout DP" a fost înfiintata de catre actorul si regizorul Dan Puric în anul 1999. Membrii companiei sunt actori amatori si profesionisti de toate vârstele, dar cu precadere tineri de pâna în 35 de ani.

Confirmare pana la data: 17 January 2013

Participare: Taxa de participare