NECUVINTE" cu Adrian Nour la Compania "Passe-Partout Dan Puric"

Locul desfasurarii: Compania de teatru "Passe-Partout Dan Puric"

Organizator: Compania de teatru "Passe-Partout Dan Puric"

NECUVINTE

Sâmbătă, 31 mai, de la orele 19:00 vă așteptăm la " NECUVINTE ", un spectacol de succes al Companiei de teatru "Passe-Partout" conduse de reputatul actor, regizor și eseist Dan Puric."Necuvintele" sunt gesturi simple, priviri, momente de liniste, imagini care reusesc sa transmita mai mult decat o suta de cuvinte goale... Cred ca doar prin necuvinte mai putem lupta impotriva "fast-life"-ului pe care-l traim in fiecare zi, impotriva zgomotului, impotriva a tot ce ne tine departe de noi insine. Pentru ca "Linistea este inceputul curatarii sufletesti", ne-am propus sa tacem timp de o ora si ceva, comentand cu umor, dar si cu sensibilitate, lumea ce ne-nconjoara".

Cu: Adrian Nour , Ana Pepine, Toni Dumitrescu si Vadim RusuScenariul si regia: Adrian NourCostumele: Wilhelmina ArzLight design: Ilina Pepine

Cei patru tineri artisti nu pronunta nici o vorba de-a lungul acestui exceptional spectacol de pantomima. Insufletite de muzici alese de Adrian Nour, tablourile concepute de el se succed in ritm ametitor - ori sagalnic - tesand un emotionant discurs exprimat prin gesturi si dans despre dragostea care se transforma, adesea, intr-o naluca amagitoare, despre esentele diluate in aparente. Umorul, autoironia, hazul-de-necaz nu lipsesc nici o clipa din acest spectacol.

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Companiei de teatru ”Passe-Partout Dan Puric”, str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.Program: Luni: inchis; Marti-Miercuri: 11 - 18; Joi - Duminica: 12 - 19.

Despre ASOCIATIA COMPANIA DE TEATRU

Compania de teatru "Passe-Partout DP" a fost înfiintata de catre actorul si regizorul Dan Puric în anul 1999. Membrii companiei sunt actori amatori si profesionisti de toate vârstele, dar cu precadere tineri de pâna în 35 de ani.

Confirmare pana la data: 31 mai 2014

Participare: Taxa de participare