"NECUVINTE" cu ADRIAN NOUR la Teatrul de pe Lipscani

Locul desfasurarii: Teatrul de pe Lipscani - sala Rapsodia

Organizator: Compania de teatru "Passe-Partout Dan Puric"

Câștigătorul locului III la concursul "Vocea României" difuzat de ProTV, vă invită Sâmbătă, 11 ianuarie 2014, orele 19:00, la Teatrul de pe Lipscani, să vizionați spectacolul "NECUVINTE" - o productie a Companiei de teatru "Passe-Partout Dan Puric".

"Necuvintele" sunt gesturi simple, priviri, momente de liniște, imagini care reușesc să transmită mai mult decât o sută de cuvinte goale. Cred că doar prin necuvinte mai putem lupta împotriva "fast-life"-ului pe care îl trăim în fiecare zi, împotriva zgomotului, împotriva a tot ce ne ține departe de noi înșine. Pentru că "liniștea este începutul curățirii sufletului", ne-am propus să tăcem timp de o oră și ceva, comentând cu umor, dar și cu sensibilitate lumea ce ne-nconjoară.Distribuția: Adrian Nour, Ana Pepine, Toni Dumitrescu și Vadim RusuScenariul și regia: Adrian NourCostumele: Wilhelmina ArzFoto și video: Regele și Regina IONESCULight design: Ilina PepineIlustrația muzicală: Adrian Nour„Contează să atingi sufletul spectatorului, să schimbi ceva în el.” Adrian NourBilete și rezervări la Casa de bilete a Companiei de teatru "Passe-Partout Dan Puric", str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.Program: Luni: închis; Marți-Miercuri: 11 - 18, Joi - Duminică: 12 - 19.

Despre ASOCIATIA COMPANIA DE TEATRU

Compania de teatru "Passe-Partout DP" a fost înfiintata de catre actorul si regizorul Dan Puric în anul 1999. Membrii companiei sunt actori amatori si profesionisti de toate vârstele, dar cu precadere tineri de pâna în 35 de ani.

Confirmare pana la data: 11 ianuarie 2014

Participare: Taxa de participare