"NECUVINTE" cu Adrian Nour la Teatrul de pe Lipscani

Locul desfasurarii: Teatrul de pe Lipscani - sala Rapsodia

Organizator: Compania de teatru "Passe-Partout Dan Puric"

Câstigătorul locului III la concursul "Vocea României" difuzat de ProTV, vă invită Duminică, 26 ianuarie 2014, orele 19:00, la Teatrul de pe Lipscani, să vizionati spectacolul "NECUVINTE" - o productie a Companiei "Passe-Partout Dan Puric".

"Necuvintele" sunt gesturi simple, priviri, momente de liniste, imagini care reusesc să transmită mai mult decât o sută de cuvinte goale. Cred că doar prin necuvinte mai putem lupta împotriva "fast-life"-ului pe care îl trăim în fiecare zi, împotriva zgomotului, împotriva a tot ce ne tine departe de noi însine. Pentru că "linistea este începutul curătirii sufletului", ne-am propus să tăcem timp de o oră si ceva, comentând cu umor, dar si cu sensibilitate lumea ce ne-nconjoară.Distributia: Adrian Nour, Ana Pepine, Toni Dumitrescu si Vadim RusuScenariul si regia: Adrian NourCostumele: Wilhelmina ArzFoto si video: Regele si Regina IONESCULight design: Ilina PepineIlustratia muzicală: Adrian Nour„Contează să atingi sufletul spectatorului, să schimbi ceva în el.” Adrian NourBilete si rezervări la Casa de bilete a Companiei de teatru "Passe-Partout Dan Puric", str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.Program: Luni: închis; Marti-Miercuri: 11 - 18, Joi - Duminică: 12 - 19.

Despre ASOCIATIA COMPANIA DE TEATRU

Compania de teatru "Passe-Partout DP" a fost înfiintata de catre actorul si regizorul Dan Puric în anul 1999. Membrii companiei sunt actori amatori si profesionisti de toate vârstele, dar cu precadere tineri de pâna în 35 de ani.

Confirmare pana la data: 26 ianuarie 2014

Participare: Taxa de participare