"NECUVINTE" se joaca la Teatrul de pe Lipscani

Locul desfasurarii: Teatrul de pe Lipscani - sala Rapsodia

Organizator: Compania de Teatru "Passe-Partout Dan Puric"

“Necuvintele” sunt gesturi simple, priviri, momente de liniste, imagini care reusesc sa transmita mai mult decat o suta de cuvinte goale. Cred ca doar prin necuvinte mai putem lupta impotriva «fast-life»-ului pe care il traim in fiecare zi, a zgomotului, a tot ce ne tine departe de noi insine."

"Pentru ca «linistea este inceputul curatirii sufletului», ne-am propus sa tacem timp de o ora si ceva comentand cu umor dar si cu sensibilitate lumea ce ne-nconjoara”. Adrian Nour

Distributia: Adrian Nour, Ana Pepine, Toni Dumitrescu si Vadim Rusu. Asistent de regie: Ana Pepine

Costume: Wilhelmina Arz

Light design: Ilina Pepine

Foto-video: Regele si Regina Ionescu

Cei patru tineri artisti nu pronunta nici o vorba de-a lungul acestui exceptional spectacol de pantomima. Insufletite de muzici alese de Adrian Nour, tablourile concepute de el se succed in ritm ametitor – ori sagalnic – tesand un emotionant discurs exprimat prin gesturi si dans despre dragostea care se transforma, adesea, intr-o naluca amagitoare, despre esentele diluate in aparente. Umorul, autoironia, hazul-de-necaz nu lipsesc nici o clipa din acest spectacol.

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Salii Rapsodia, str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819. Program: Luni: inchis; Marti-Miercuri: 11 – 18; Joi – Duminica: 12 – 19. In zilele de spectacol casa de bilete este deschisa pana la orele 19:00.

Despre ASOCIATIA COMPANIA DE TEATRU

Compania de teatru "Passe-Partout DP" a fost înfiintata de catre actorul si regizorul Dan Puric în anul 1999. Membrii companiei sunt actori amatori si profesionisti de toate vârstele, dar cu precadere tineri de pâna în 35 de ani.

Confirmare pana la data: 11 octombrie 2012

Participare: Taxa de participare