`NOI` @ sala Rapsodia

BUCURESTI - 29 mai 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Spectacolul `NOI` este poate cea mai indrazneata manifestare a unei generatii de tineri artisti de pana acum.
Joi, 3 Iunie 2010, orele 19:30 va invitam sa vizionati spectacolul `NOI` prezentat de Compania `Passe-Partout D.P.` la sala Rapsodia, din str. Lipscani nr. 53.
Intr-un spectacol de aproape doua ore, 23 de oameni sunt in acelai timp actori, regizori, scenografi si coregrafi. O adevrata demonstratie de curaj si originalitate, o Commedia dell` Arte a zilelor noastre, un comentariu fermector asupra contemporaneitatii.

`NOI` @ sala Rapsodia

Un spectacol in care toate nebuniile vremurilor noastre - de la talk-show-urile isterice la problemele de alimentatie - sunt ironizate senin, cu candoare. Protagonistii spectacolului NOI promit sa aduca in fata spectatorilor propria lor varianta de lume, ceva mai putin zbuciumata, ceva mai putin speriata de greutatile zilei, o lume mai colorata, in care oamenii stiu sa rada fara batjocura si sa fie tristi fara dulcegarii.
Spectacolul este o creatie colectiva realizata sub bagheta lui Dan Puric. Limbajul teatral folosit este unic prin faptul ca aduna pe scena mai multe genuri spectaculare: dans, teatru de cuvant, teatru non-verbal (relatie), pantomima comportamentala si imitativa, dans popular, step etc. spectacolul nu se bazeaza pe forma si nu este o simfonie de virtuozitati, desi performanta nu lipseste, ci mizeaza pe continut, pe idee, pe efectul emotional asupra spectatorului. Succesul acestei 'metode' a fost probat in numeroasele reprezentatii in tara si in strainatate. Avantajul si `raritatea` acestor montari sta mai ales in faptul ca din toate elementele care compun spectacolul, factorul uman este de departe cel mai prezent, cel mai reliefat si exploatat estetic.

Compania Passe-Partout `Dan Puric` a fost infiintata de actorul si regizorul Dan Puric in anul 1999. Membrii companiei sunt actori amatori si profesionisti de toate varstele, dar cu precadere tineri de pana in 35 de ani. De peste un deceniu, Compania prezinta spectacole precum `Costumele`, `Hic sunt leones`, `Made in Romania`, `Vis`, purtand semnatura inconfundabila a lui Dan Puric.

Despre Asociatia Compania de teatru

Preturi speciale pentru elevi, studenti si pensionari.
Relatii si rezervari de bilete la telefon 021/315.89.80 sau 0734.540.593, zilnic intre orele 11-18.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-compania-de-teatru/noi-sala-rapsodia