O piesa cu un incredibil umor: RENCONTRES

BUCURESTI - 20 aprilie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Sambata, 24 Aprilie 2010, de la orele 19:30 Compania Passe-Partout Dan Puric va invita la Sala Rapsodia sa vizionati 'RENCONTRES'.

O piesa cu un incredibil umor: RENCONTRES

Cu Dragos Huluba si Violeta Totir in rolurile calatorilor prin timp ce se reintalnesc la margine de muzici, filme si situatii irepetabile, memorabile si, totusi, bune de retrait in fiecare din vietile spectatorilor.
Alternanta incredibila a starilor de bucurie si tristete, a dinamismului extraordinar amestecat cu miscarile lente ale pantomime indurerate a reprezinta nu numai un traseu cultural ci si o calatorie inteligibila la nivel de asumare a sinelui catre scena si inapoi.
Dragos Huluba si Violeta Totir demonstreaza publicului cum se poate comprima o viata, doua, o cultura, doua si chiar mai multe in numai o ora.
Dansul, expresiile, gesturile, relatia si comunicarea cu spectatorii fac cuvintele de prisos si pentru admiratia noastra, a oamenilor muritori ce viseaza la nemurirea unei astfel de ore.
In ritmuri de step, va recomandam o cura de dezvaluire de sine pentru sine.
'Rar un asemenea spectacol în lumea teatrală de azi... un comentariu fin asupra dragostei cu un umor rafinat marca sigură a unui talent inteligent' (Dan Puric)

Despre Asociatia Compania de teatru

Preturi speciale pentru elevi, studenti si pensionari.
Pentru rezervari si bilete: casa salii Rapsodia din Str. Lipscani nr. 53, telefon 021/315.89.80 sau 0734.540.593, zilnic in intervalul orar 11:00-18:00.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-compania-de-teatru/o-piesa-cu-un-incredibil-umor-rencontres