Spectacolul NOI deschide stagiunea Companiei 'PASSE-PARTOUT Dan Puric'

BUCURESTI - 29 septembrie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Spectacole de succes din stagiunea trecuta, dar si premiere vor intra in scena odata cu deschiderea stagiunii 2010-2011. Incepand din 10 Octombrie, Compania de teatru \'Passe-Partout\', condusa de maestrul Dan Puric, va ridica cortina.
Va asteptam Duminica, 10 Octombrie, la Sala Rapsodia, sa vizionati spectacolul 'NOI' o producţie de tip commedia dell'arte, în care 23 de oameni sunt în acelaşi timp actori, regizori, scenografi şi coregrafi.

Spectacolul NOI deschide stagiunea Companiei 'PASSE-PARTOUT Dan Puric'

Manifestare îndrăzneaţă a unei generaţii de tineri artişti, \'NOI\' reprezintă o commedia dell\'arte a zilelor noastre, un comentariu fermecător asupra contemporaneităţii, un spectacol în care toate nebuniile vremurilor noastre - de la talk show-urile isterice la problemele de alimentaţie - sunt ironizate senin, cu candoare.

Protagoniştii spectacolului promit să aducă în faţa spectatorilor propria lor variantă de lume, ceva mai puţin zbuciumată, ceva mai puţin speriată de greutăţile zilei, o lume mai colorată, în care oamenii ştiu să râdă fără batjocură şi să fie trişti fără dulcegării.

Timp de aproape două ore, evoluează pe scenă 23 de actori - Antoanela Vlădescu, Claudia Susanu, Ana Pepine, Dana Paraschiv, Diana Vladu, Raluca Urea, Andreea Păduraru, Lelia Marcu, Nadejda Dimitriu, Alexandra Neacşu, Silviu Oltean, Mircea Cristescu, Silviu Man, Vadim Rusu, Petre Voicu, Axel Moustache, Ştefan Ruxanda, Adrian Nour, Florin Roşu, Matei Muntiu, Paul Cimpoieru, Alex Călin, Sebastian Petrovici.

Costumele sunt semnate de Anca Cernea, coregrafia este asigurată de Lelia Marcu, în timp ce de sunet s-a ocupat Ilina Pepine.
Montarea nu aparţine unei singure persoane, echipa spectacolului semnând şi regia producţiei.

Despre Asociatia Compania de teatru

Preturi speciale pentru elevi, studenti, pensionari si grupuri organizate.
Pentru rezervari si bilete: casa salii Rapsodia din Str. Lipscani nr. 53, telefon 021/315.89.80 sau 0734.540.593, zilnic in intervalul orar 11:00-18:00.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-compania-de-teatru/spectacolul-noi-deschide-stagiunea-companiei-passe-partout-dan-puric