`Toti cinci` si `Rencontres` la Sala Rapsodia

BUCURESTI - 9 iunie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Va asteptam in acest week-end la o intalnire cu pantomima, stepul si dansul ...arta cu care Dan Puric a consacrat compania de teatru pe care o conduce cu maiestrie si devotament de peste un deceniu.
Venitii asadar, Vineri 11 iunie, de la ora 19:30 la `TOTI CINCI` si Duminica, 13 iunie de la aceeasi ora la `RENCONTRES` - doua spectacole reprezentative ale companiei `Passe-Partout D.P.`

`Toti cinci` si `Rencontres` la Sala Rapsodia

`Toti cinci`va spun din nou povestea omenirii pe 11 iunie, de la ora 19.30, la Sala Rapsodia, iar pe 13 iunie, de la aceeasi ora, descoperiti o alta fateta a lumii in `Rencontres`.

Cinci oameni. Ca cinci degete de la o mana. Nimic din ce-i uman nu va lipsi din poveste: umorul, fericirea, nedumerirea, tristetea, nostalgia, iertarea, Ana Pepine, Dana Paraschiv, Stefan Ruxanda, Paul Cimpoieru si Silviu Man sunt `Toti cinci` care dau viata spectacolului realizat de compania Passe-Partout D.P.

Reflexele zilnice si semnele cotidianului sunt materia prima folosita de autorii spectacolului `RencontreS`. Din ele se desprinde poezia unor momente importante ale vietii, tot ele conduc la sentimente si stari sublime, pe care actorii le `joaca`, le `mimeaza` si le `danseaza` cu placere, ajutati de un al treilea personaj, care este fundalul sonor.

Despre Asociatia Compania de teatru

Preturi speciale pentru elevi, studenti, pensionari si grupuri organizate.
Relatii si rezervari la casa de bilete a salii Rapsodia - telefon 021/315.89.80 sau 0734.540.593, zilnic intre orele 11-18.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-compania-de-teatru/toti-cinci-si-rencontres-la-sala-rapsodia