Asociația CONIL lansează campania de înscriere a voluntarilor pentru proiectul său participant la Swimathon București 2022.

BUCURESTI - 8 aprilie 2022

Comunicat tip General in ONG

Live site

Asociația CONIL vă aduce vești bune! De astăzi, 7.apr.2022, încep înscrierile voluntarilor fundraiseri pentru Swimathon București 2022.

CONIL La swimathon 2022

CONIL La swimathon 2022

CONIL transformă orice dizabilitate într-o abilitate! În lumea noastră, fiecare copil special trebuie susținut, încurajat și sprijinit!

Fundația Comunitară București spriină și de această dată Asociația CONIL, selectând proiectul nostru, „Transformăm orice dizabiliate în abilitate!”, pentru susținere în cadrul Swimathon București 2022. Suntem tare bucuroși să facem valuri de bine, să ne unim forțele pentru o cauză de suflet, pentru copiii noștri speciali. Am început căutările voluntarilor-fundraiseri!

Ai vrea să devii voluntar-fundraiser dar nu știi ce presupune acest lucru? Ei bine, lasă-ne să clarificăm:

   dacă și tu 

crezi în cauza noastră și în copiii speciali

    care au nevoie de ajutorul nostru, atunci deja ai îndeplinit 

cea mai importantă responsabilitate a voluntarului fundraiser.

    În calitate de ”voluntar fundraiser”, tot ce trebuie să faci este să te asiguri că 

toți membrii comunității tale, cunoștiințe, apropiați, colegi sau prieteni, cunosc proiectul pe care îl susții și fac o donație, oricât de mică

   , pe linkul tău personalizat pentru campania Swimathon 2022, pentru copiii cu nevoi speciale ai Lumii Conil. 

Linkul tău de donații va reprezenta valul de bine pe care îl vei face pentru acești copii minunați! 

Poți face valuri de bine în apă și de pe uscat, oriunde te-ai afla, oricine ai fi!

De ce să faci valuri de bine alături de noi? Imaginează-ți următorul scenariu: O mamă singură încearcă să își gestioneze banii cât mai bine pentru copilul său cu probleme speciale, însă terapia și orele de recuperare sunt atât de costisitoare încât nu își mai permite susținerea copilului în zona sa de abilitate- sport, teatru, muzică, arte, digitalizare.  Din păcate, acesta este un caz extrem dedes  întâlnit în lumea copiilor cu nevoi speciale. Ei bine, prin valurile de bine pe care tu le poți face în comunitatea ta, micuții cu nevoi speciale vor beneficia de ore gratuite de recuperare prin meloterapie, arte, sport și IT. Meloterapie, judo, înot, tenis, ping-pong, dans, teatru, arte plastice, arts&crafts, ore de It, robotică, toate gratuite pentru micuții speciali.

Targetul pentru fiecare voluntar fundraiser este de 1000 lei. Se pot face și echipe de 2 până la 10 membri, fiecare component al echipei având de atins obiectivul de 1000 lei, pe perioada  campaniei (19 mai-10 iulie).

Dacă și tu ai vrea să sprijini micuții speciali ai lumii CONIL, alege cauza noastră, înscrie-te ca voluntar fundraiser până în 30 aprilie 2022 și apoi fă valuri de bine împreună cu noi, pentru a le aduce zâmbetul pe chip acestor copii minunați.

CONIL este un ocean al posibilităților, iar valurile sale de bine trebuie să ajungă pe malul fiecărui copil special.

Te așteptăm în echipa, pregătit pentru a face împreună cât mai multe valuri de bine!

Detalii despre proiect: https://swimathonbucuresti.ro/proiect/transformam-orice-dizabilitate-in-abilitate

Detalii și înscrieri la office@conil.ro, telefon 0784412222 sau direct prin formularul de înscriere https://docs.google.com/forms/d/1cSdu3dXDVzxBN3iD_J9iK2syISrkG17T-tzQ88wQruY/edit