Asociația CONIL și doTerra Healing Hands construiesc Laboratorul CONY

BUCURESTI - 6 aprilie 2022

Comunicat tip General in Media / Publicitate, ONG

Live site

Era odată un copil cu zâmbetul pe buze, ce avea viitorul în față, Mihai.
Mama sa, Felicia, se bucura ca orice părinte de toate clipele alături de el chiar dacă diagnosticul de Sindrom Down îi zdruncinase viața...

Asociatia CONIL

Asociatia CONIL

Teamă, necunoscut, disperare, sunt sentimente care înlocuiesc bucuria și cuprind această familie.

Nu mai există independență, ci doar o urmărire îndeaproape a acestui fenomen, ce schimbă radical viața atât a copilului, cât și a întregii familii.

Parcursul început alături de terapeuții și educatorii CONIL, a oferit treptat un suflu de speranță prin conceptul full day, care i-au asigurat: ore de terapie și recuperare, educație incluzivă, excursii, tabere.

Dupa 7 ani petrecuti într-un cadru suport pentru Mihai, s-a produs întreruperea, căci la momentul respectiv, CONIL nu avea școală gimnazială iar parcursul s-a continuat separat. Asta a făcut ca progresul său obținuți în ani de muncă alături de specialiștii CONIL să se piardă treptat.

"Dupa ce nu am mai mers la CONIL,  am observat o involuție, un regres de fapt. Regres care s-a văzut și în vorbire. Pe de altă parte, a fost momentul când eu am conștientizat toate beneficiile și toate avantajele și tot ce a învățat el la CONIL.Am realizat cât de mult a contat faptul că el în fiecare dimineață pleca fericit la școală. Pentru mine ca mama, asta a însemnat enorm." Mai multe despre cum i-a schimbat CONIL viața lui Mihai și Feliciei aici: https://youtu.be/2rXadmRv9aM

Felicia, consultant DoTerra, a aflat că poate propune în cadrul companiei sprijinul unei asociații, așa că instant s-a gândit să își ofere recunoștința față de CONIL.

Așa apare sprijinul în campania ce sprijină viitorul copiilor speciali. DoTerra se alătură să facă posibilă achiziția resurselor necesare pentru crearea unui laborator intern de informatică în cadrul CONIL. Cum? Dublând orice sumă cu care suntem sprijiniți.

Tehnologia este un pilon indispensabil evoluției lui Mihai și a celor 300 de copii ca el, așa că dotarea laboratorului informatic "Cony", așa cum îl numim încă de acum, este un pas important ce se poate realiza prin noi. Noi și voi.

Doar împreună reușim să ajungem mai aproape de atingerea obiectivului acestei campanii, ce rulează până pe 15 Aprilie.

Povestea lui Mihai și a celorlalti copii speciali poate avea alt traseu prin NOI și VOI.

Donează aici https://curl.ro/21rmp și fii parte dintr-un viitor special. Iar doTerra va dubla orice sumă, construind împreună Laboratorul CONY, laboratorul IT al copiilor speciali!

CONIL inseamna mai mult decat o asociatie infiintata pentru a oferi sprijin copiilor speciali. CONILinseamnă o sansa reala la o viata aproape normala pentru sute de copiii cu diferite dizabilitati autism, sindrom Down, retard mediu, epilepsie, tetrapareză spastică. CONIL inseamna liniste, echilibru financiar si speranta  pentru sute de familii care se confrunta cu un astfel de diagnostic. Noua ne place sa ne definim ca “furnizori oficiali de zambete” pentru copiii speciali și familiile lor.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați pe email office@conil.ro sau la telefon 0784-412-222

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-conil/asociatia-conil-si-doterra-healing-hands-construiesc-laboratorul-cony