Bucurii și sprijin pentru copiii speciali din Asociația CONIL, oferite de Cegedim Service Center

BUCURESTI - 29 decembrie 2021

Comunicat tip General in ONG

Live site

Bucuria sărbătorilor de iarnă continuă pentru copiii speciali din Asociația CONIL. Cu mult entuziasm și gânduri bune, echipa Cegedim Service Center a pregătit 40 de cadouri pline de culoare și gust pentru micuții speciali din Asociația CONIL.

Bucurii de copii

Bucurii de copii

 Deghizați în spiriduși ai Moșului, toate cele 40 de echipe inimoase de la Cegedim au lucrat cu entuziasm și bucurie chiar în ajunul Crăciunului pentru a oferi bucurie și speranță copiilor.

 “Valorile Cegedim care anima actiunile echipelor noastre sunt: integritate, responsabilitate, orientare si angajament câtre client si respectul. Pornind de aici, nu am putut să nu fim și noi parte din această poveste frumoasă. Am acceptat cu bucurie provocarea prietenilor noștri de la Asociația CONIL și sperăm că darurile noastre au adus, nu doar bucurie copiilor, ci și speranță și încredere că nimeni nu este singur“ – ne-a spus Anthony Cercleux, director Cegedim Service Center

 Implicarea Cegedim Service Center în campania noastră : Fii Moș Crăciun pentru un copil special, a reprezentat o mare surpriză pentru noi. Mobilizarea ehipei și bucuria cu care au pregătit cadourile pentru micuții noștri speciali ne-au surprins și încântat deopotrivă. Darurile oferite de CEGEDIM Service Center reprezintă mai mult decât un dar valoros pentru copii. Ele reprezintă, de fapt,  garanția unui parteneriat pe termen lung între Asociația CONIL și Cegedim Service Center, prin care,  împreună, să dăm cu adevărat o șansă acestor copii.

 ” CONIL este un ecosistem orientat în principal către copiii cu dizabilități, ce cuprinde grădinițe, școală primară și centre de zi pentru recuperarea copiilor cu dizabilități. În același timp, suntem o organizație care promovează, aplică și susține conceptul de educație incluzivă, concept care constituie direcția noastră majoră de acțiune. Incluziv pentru copiii cu dizabilități presupune însă întotdeauna un partener de dialog, care să fie dispus să te cunoască, să încerce să te înțeleagă și să te accepte ca pe un membru diferit al comunității. Iar Cegedim Service Center a demonstrat că se preocupă în a fi acest partener de dialog pentru copiii cu dizabilități. Așadar, pentru noi implicarea lor  înseamnă mult, pentru că dincolo de zâmbete, bucurie, stare de bine, ea conține intrinsec și speranța și promisiunea unui viitor mai bun pentru copiii noștri” - Irina Ismail, director executiv Asociația CONIL.

 

Echipa Cegedim Service Center a dăruit cadouri copiilor cu nevoi special din Asociația CONIL, și asta nu poate să însemne decât bucurie. Bucuria de a dărui și bucuria de a primi deopotrivă.

 

Cegedim Service Center înființat în 2017 face parte din Grupul Cegedim care a luat fiinta in anul 1969 in Franta. Infiintarea Cegedim Service Center  s-a realizat in acord cu nevoile de crestere a activitatilor Grupului si a tinut cont de competentele lingvistice si operationale recunoscute si de potentialul de talente din domeniile IT din Romania. Aceasta noua entitate a adus oportunitatea de a dezvolta noi activitati pentru clientii din Franta sau de a le continua pe cele lansate deja in celelalte tari in care Grupul e prezent. Valorile Grupului care anima actiunile echipelor de pretudindeni sunt: integritate, responsabilitate, orientare si angajament către client si respect.

 

 

Asociația CONIL este o organizație non guvernamentală care de 11 ani se ocupă de educația, îngrijirea, terapia și tratamentul copiilor cu diferite dizabilități. Este singura asociație care a dezvoltat un sistem de educație incluziv și un întreg ecosistem educational  pentru copii cu tulburări din spectrul autist, care este completat de terapie și tratament zilnice pentru mai mult de 300 de copii din centrele noastre de zi, grădinițele și școala primară de care ne ocupăm. Pentru mai multe informații intră pe www.conil.ro, trimite un email la office@conil.ro, suna-ne la 0784 412 222 sau fă-ne o vizită pe Strada Bascov 14-18, București.

 

Taguri: #conil
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-conil/bucurii-si-sprijin-pentru-copiii-speciali-din-asociatia-conil-oferite-de-cegedim-service-center