Școala CONIL își anunță cu mare entuziasm noul început de an școlar!

BUCURESTI - 2 septembrie 2022

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Live site

Pregătirile s-au încheiat, după o vară încărcată de proiecte care au vizat modernizarea întregii Școl CONIL. Acesta este primul an în care primul clopoțel va suna atât pentru bobocii ciclului primar, cât și pentru elevii Școlii Gimnaziale!

Scoala CONIL

Școala CONIL își anunță cu mare entuziasm noul început de an școlar!

Așadar, Lumea CONIL a mai bifat o reușită incredibilă, îndeplinindu-și visul de a deschide și o Școală Gimnazială! Ne bucurăm enorm să-i revedem pe copiii noștri isteți și după terminarea ciclului primar, continuând misiunea de a le oferi acestora șansa la un viitor bun, armonios și independent!

În noua locație a Școlii CONIL, elevii vor beneficia de:

O bază sportivă compusă din terenuri de tenis, teren de fotbal, mese de ping pong, șah, alături de o sală de sport dotată cu tatami, spaliere, echipamente fitness copii și sală de kinetoterapie;

Săli de clasă dotate cu mobilier modern si aparatură multimedia;

Laboratorul CONY, laborator IT dotat cu imprimantă 3D

Laboratorul Fun Science cu cea mai modernă aparatură pentru cele mai trăsnite experimente;

Sală de muzică dotată cu toate instrumentele preferate ale copiilor: chitare, tobe, pian, microfoane, tamburine și multe altele;

Sală de arte dotată cu șevalete;

Sală de mese spațioasă, unde se servesc mesele calde preparate în bucătăria proprie;

Terenul de joacă Mafia Prietenie, poziționat în curte, cu leagăne, tobogane, balansoare;

Grădină urbană roditoare, unde ne creștem singuri legume și fructe.

Dorim să le transmitem sincere mulțumiri tuturor sponsorilor noștri: Fundatia Mobexpert, Transavia, HP România, Asociația Pastel, Fundația Jeni Mandachi, Musette, Fundația Bogdan Micu, Help Net, Decathlon, Fa Bine, Steel Master, Do Terra Healing Hands, Mega Image și mulți altii. Fără sprijinul lor, nu am fi reușit să dăm viață acestui vis!

Pentru a fi la curent cu toate activitățile Școlii Conil, și pentru a înțelege mai bine de ce suntem cunoscuți drept cei mai mari furnizori de zâmbete din România, vă invităm să urmăriți parcursul acestor micuți minunați în noul an școlar, direct de pe paginile noastre de Facebook: Scoala CONIL și Asociația Conil.

În noul an școlar, CONIL va continua să deruleze proiecte speciale în beneficiul copiilor din comunitate, precum Ziua Comunității,  Transformăm orice dizabilitate în abilitate, Zi în Dar sau Atipic Party. Te invităm și pe tine alături de noi pentru a deveni furnizor official de zâmbete pentru copiii speciali ai Lumii CONIL.

Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la office@conil.ro sau la numărul de telefon 0784412222.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-conil/coala-conil-isi-anunta-cu-mare-entuziasm-noul-inceput-de-an-scolar