Daruri pline de speranță pentru copiii speciali din comunitatea CONIL

BUCURESTI - 28 decembrie 2021

Comunicat tip General in ONG

Live site

De Crăciun fii mai bun este unul dintre sloganurile pe care platforma Fă Bine! prin Asociația Trăiește cu bucurie încearcă și reușește să-l extindă pentru fiecare zi a anului.

Crăciunul bucuriei pentru copiii de la CONIL

Muncind constant și cu determinare întregul an, partenerii noștri în fapte bune, platforma Fă Bine! a reușit să lumineze sărbătorile unui număr foarte mare de persoane aflate în nevoie, printe care și celor 300 de beneficiari ai Asociației CONIL.

Cu sprijinul Sarantis și Edu Class ce au răspuns cu generozitate apelului celor de la Asociația Trăiește cu bucurie, 300 de beneficiari CONIL au avut parte de sărbători de poveste, pline de daruri colorate și parfumate.

Suntem recunosctatori partenerilor nostri Edu Class si Sarantis pentru generozitatea cu care daruiesc. Datorita lor am putut face fericite si anul acesta un numar de peste 40.000 de persoane vulnerabile, deopotriva copii si adulti de pe tot cuprinsul tarii. Si ne bucuram sa vedem cum impreuna cu organizatii ca Asociatia CONIL construim o lume mai buna in fiecare zi, cum semintele pe care noi le plantam aduc incredere si zambet in inimile copiilor cu dizabilitati. Imi pun increderea ca si de acum incolo le vom putea fi sprijin astfel incat sa putem afirma intr-o zi ca am contribuit la a schimba in bine vieti. “ – ne-a spus Maria Duduman, fondator platformă Fă Bine!

Implicarea platformei Fă Bine! în susținerea beneficiarilor noștri nu a reprezentat o surpriză pentru noi. Proiectele pentru comunitate dezvoltate de Asociația Trăiește cu Bucurie aduc lunar speranță și încredere într-o viață mai bună pentru beneficiarii celor peste 100 de ONG-uri membre. Însă darurile oferite de Fă Bine cu sprijinul Sarantis și Edu Class reprezintă mai mult decât un dar valoros pentru copiii CONIL și familiile lor. Ele reprezintă de fapt garanția unui parteneriat pe termen lung între Asociația CONIL și Associația Trăiește cu Bucurie prin care împreună dăm cu adevărat o șansă la o viață cât mai normală beneficiarilor noștri.

CONIL este un ecosistem orientat în principal către copiii cu dizabilități, ce cuprinde grădinițe, școală primară și centre de zi pentru recuperarea copiilor cu dizabilități. În același timp, suntem o organizație care promovează, aplică și susține conceptul de educație incluzivă, concept care constituie direcția noastră majoră de acțiune. Incluziv pentru copiii cu dizabilități presupune însă întotdeauna un partener de dialog, care să fie dispus să te cunoască, să încerce să te înțeleagă și să te accepte ca pe un membru diferit al comunității. Iar Asociația Trăiește cu bucurie prin platforma Fă Bine! a demonstrat că se preocupă în a fi acest partener de dialog pentru copiii cu dizabilități. Așadar pentru noi implicarea lor înseamnă mult, pentru că dincolo de zâmbete, bucurie, stare de bine, ea conține intrinsec și speranța și promisiunea unui viitor mai bun pentru copiii noștri” - Irina Ismail, director executiv Asociația CONIL

Fă Bine! este platforma de sprijin şi colaborare care aduce împreună peste 100 de ONG-uri (din domeniul medical, social, educaţional, s.a), voluntari, companii şi donatori individuali. Construim un ecosistem social care ia în considerare nevoile tuturor şi în care se pun laolaltă resurse pentru obţinerea de rezultate valoroase pentru toţi participanţii - şi pentru societate în sens larg.

Asociația CONIL este o organizație non guvernamentală care de 11 ani se ocupă de educația, îngrijirea, terapia și tratamentul copiilor cu diferite dizabilități. Este singura asociație care a dezvoltat un sistem de educație incluziv și un întreg ecosistem educational  pentru copii cu tulburări din spectrul autist, care este completat de terapie și tratament zilnice pentru mai mult de 300 de copii din centrele noastre de zi, grădinițele și școala primară de care ne ocupăm. Pentru mai multe informații intră pe www.conil.ro, trimite un email la office@conil.ro, suna-ne la 0784 412 222 sau fă-ne o vizită pe Strada Bascov 14

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-conil/daruri-pline-de-speranta-pentru-copiii-speciali-din-comunitatea-conil