Grupul Farmexim / Help Net a sprijinit copiii din Asociatia Conil prin implicarea în Crosul CONIL

BUCURESTI - 7 decembrie 2021

Comunicat tip General in ONG

Live site

Grupul Farmexim / Help Net a devenit, alături de Asociația CONIL, curier oficial al lui Moș Crăciun!

Asociatia Conil

Asociatia Conil

Grupul Farmexim / Help Net a sprijinit copiii din Asociatia Conil cu 3000 de euro pentru terapiile speciale de care au atata nevoie

 

Deși astăzi tehnologia face ca distanțele să fie depășite atât de ușor, există totuși lucruri pe care nici un avans tehnologic nu le poate înlocui. Cu atât mai puțin astăzi, când întreaga planetă s-a oprit în loc de aproape doi ani…

Caci nu va faceti iluzii - Mos Craciun, cu toata superimunitatea castigata in timp, tot trebuie sa fie atent si responsabil, ca noi toti ceilalti. Si pe langa el, toti elfii sai care anul asta nu pot calatori liberi si prin urmare nu pot strange scrisorile copiilor, adresate mosului.

Dar  cei de la CONIL au gasit o solutie. Si-au asumat rolul de postasi oficiali ai mosului si vor duce ei scrisorile tocmai pana la el in Laponia.

Ce inseamna asta? Ca intre 15 noiembrie si 15 decembrie, vor alerga catre Laponia cu toate scrisorile copiilor, iar fiecare km parcurs va fi transformat intr-o ora de terapie si tratament cu ajutorul donatiilor. Asa ca grupul Farmexim / Help Net a decis sa se alature campaniei si sa devina curier oficial al lui Mos Craciun si a donat  Asociatiei Conil suma de 3.000 de euro pentru a contribui la șansa copiilor de a învăța și de a fi autonomi.

 

„HELP NET  a dat startul cursei spre Laponia sprijinind copiii Asociatiei CONIL si aducand zâmbete pe chipul copiilor cu dizabilități.

 

Bunătatea este cea mai importantă formă de iubire... 

Fie că vorbim despre prietenii apropiați sau despre cei pe care tocmai i-am întâlnit, dărnicia, generozitatea sau pur și simplu un zâmbet, pot schimba ziua unei persoane. Și noi știm că cele mai curate și frumoase zâmbete sunt ale copiilor fericiți.

 

Crosul virtual CONIL este un eveniment de conștientizare a situației copiilor și tinerilor cu autism și alte dizabilități. Cu ajutorul tău, 100 de copii cu autism și alte dizabilități vor avea acces la programe integrate de recuperare și integrare sociala.

Crosul CONIL a început! Iată ce trebuie să faci:

Accesează site-ul http://www.conil.ro și apasă butonul ÎNSCRIE-TE;Creează CONT pe platforma ro.runningheros.com;Dăruiește unul, două sau trei zâmbete printr-o donație (50 - 70 - 100 lei) - plata cu card! DONAȚIA TA pune ZÂMBETUL pe fața copiilor cu autism și alte dizabilități! Gata, ești înscris în provocare!              Descarcă aplicația DECATHLON COACH pe telefonul tău și crează-ți cont FOLOSIND ACEEAȘI ADRESĂ DE EMAIL pe care ai folosit-o la crearea contul pe platforma gazdă a provocării. În acest moment, aplicația Decathlon Coach este sincronizată cu platforma gazdă a Crosului CONIL (ro.runningheros.com).

 

Începând cu 15 noiembrie și până în 15 decembrie, de câte ori te plimbi sau alergi, deschide aplicația DECATHLON COACH și efortul tău se va contoriza chiar în provocarea Crosul CONIL - Împreună Învingem Dizabilitatea.

 

Decathlon România pune la bătaie 10 premii pentru primii 10 clasați, în funcție de numărul de kilometri realizați în acest interval:

          Grupul Farmexim / Help Net devine astfel unul din spiridusii lui Mos Craciun!

O alergare iti poate schimba ziua, multe runde iti pot schimba viata.”

 

Coordonator proiect: Irina Ismail, 0784-412-222

Taguri: #crosulconil