ASOCIATIA CONSULTANTILOR IN MANAGEMENT DIN ROMANIA-AMCOR


Descrierea companiei ASOCIATIA CONSULTANTILOR IN MANAGEMENT DIN ROMANIA-AMCOR

Despre AMCOR

AMCOR, Asociaţia Consultanţilor în Management din România, este organizaţia naţională profesională a firmelor şi specialiştilor din domeniul consultanţei şi trainingului în management. AMCOR reuneşte astăzi peste 80 de companii de consultanţă şi training în management, incluzând liderii pieţei româneşti în aceste sectoare.

Asociaţia este membru în structurile europene şi globale ale profesiei, şi anume, FEACO, Federaţia Europeană a Asociaţiilor de Consultanţă, şi ICMCI, Consiliul Internaţional al Institutelor de Consultanţă în Management. La nivel naţional, AMCOR reprezintă organismul de reglementare a profesiei de consultant în management, Asociaţia fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din România, UPLR.

Despre BAS România

Programul de finanţare a consultanţei în afaceri (BAS) este administrat de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi implementat în 22 de ţări din Europa şi Asia Centrală. În România, Programul BAS a fost înfiinţat în 2006, fiind finanţat de Ministerul Federal de Finanţe al Austriei.

Scopul Programului este de a încuraja societăţile private mici şi mijlocii în utilizarea consultanţei în afaceri şi de a sublinia, în acelaşi timp, importanţa şi beneficiile utilizării serviciilor de consultanţă pentru creşterea competitivităţii şi dezvoltarea durabilă a afacerilor în sectorul privat.

Comunicate ASOCIATIA CONSULTANTILOR IN MANAGEMENT DIN ROMANIA-AMCOR :

Vezi toate comunicatele companiei ASOCIATIA CONSULTANTILOR IN MANAGEMENT DIN ROMANIA-AMCOR.