Conferinta Consultanta in management, sprijin pentru organizatii

Locul desfasurarii: hotel Iaki, sala Madrid, Mamaia

Organizator: AMCOR

AMCOR, Asociaţia Consultanţilor în Management din România, în parteneriat cu Business Advisory Services Programme (BAS România), organizează în data de 1 iulie, ora 10, la hotelul IAKI Mamaia (sala Madrid), conferinţa Consultanţa în management, sprijin pentru organizaţii.

Participarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Conferinţa îşi propune să ofere participanţilor informaţii utile privind selectarea specialiştilor şi utilizarea serviciilor de consultanţă în management, despre consultanţa în managementul proiectelor, managementul crizei, gestionarea aşteptărilor şi a relaţiei beneficiarilor acestui tip de servicii cu consultanţii în management.

Reprezentanţii programului BAS România vor prezenta stadiul implicării programului în dezvoltarea pieţei de consultanţă din România (perioada 2006-2010), iar reprezentanţii programului BAS Moldova vor prezenta proiecte de consultanţă de succes din domeniul turismului.

Conferinţa va fi succedată de o sesiune de networking, lunch şi o sesiune de discuţii între reprezentanţii AMCOR şi reprezentanţii programelor BAS România şi BAS Moldova.

Agenda evenimentului şi formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul AMCOR, www.amcor.ro.


Pentru întrebări şi informaţii de presă vă rugăm contactaţi:

Raluca HĂU, Manager AMCOR
Tel: +40 21 311.51.75

Despre ASOCIATIA CONSULTANTILOR IN MANAGEMENT DIN ROMANIA-AMCOR

Despre AMCOR

AMCOR, Asociaţia Consultanţilor în Management din România, este organizaţia naţională profesională a firmelor şi specialiştilor din domeniul consultanţei şi trainingului în management. AMCOR reuneşte astăzi peste 80 de companii de consultanţă şi training în management, incluzând liderii pieţei româneşti în aceste sectoare.

Asociaţia este membru în structurile europene şi globale ale profesiei, şi anume, FEACO, Federaţia Europeană a Asociaţiilor de Consultanţă, şi ICMCI, Consiliul Internaţional al Institutelor de Consultanţă în Management. La nivel naţional, AMCOR reprezintă organismul de reglementare a profesiei de consultant în management, Asociaţia fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din România, UPLR.

Despre BAS România

Programul de finanţare a consultanţei în afaceri (BAS) este administrat de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi implementat în 22 de ţări din Europa şi Asia Centrală. În România, Programul BAS a fost înfiinţat în 2006, fiind finanţat de Ministerul Federal de Finanţe al Austriei.

Scopul Programului este de a încuraja societăţile private mici şi mijlocii în utilizarea consultanţei în afaceri şi de a sublinia, în acelaşi timp, importanţa şi beneficiile utilizării serviciilor de consultanţă pentru creşterea competitivităţii şi dezvoltarea durabilă a afacerilor în sectorul privat.

Participare: Intrare libera