Conferinta Regionala AMCOR, Timisoara 2009

Timisoara - 26 martie 2009

Comunicat tip General in ONG

Atunci când toate celelalte resurse scad, e momentul să apelăm la inteligenţă. Iar inteligenţa trebuie să fie dublată de profesionalism şi etică, a declarat domnul Mihai Svasta, preşedintele Asociaţiei Consultanţilor în Management din România, AMCOR, în cadrul conferinţei Consultanţii sprijină clienţii în perioade de turbulenţă economică; Fondurile europene - o oportunitate, organizată de AMCOR în parteneriat cu Expert Consulting Timişoara.

Evenimentul a avut loc în sala de conferinţe a Casei Adam Muller Guttenbrunn în data de 25 martie şi a reunit reprezentanţi a peste 100 de firme din regiunea de Vest a ţării.

Conferinţa a abordat rolul consultantului în management în actualul contextul economic actual, modalităţi de diminuare a impactului negativ al perioadei de turbulenţă economică. Au fost prezentate, de asemenea, şi oportunităţile oferite de fondurile europene şi soluţiile de cofinanţare oferite de băncile comerciale.

Despre ASOCIATIA CONSULTANTILOR IN MANAGEMENT DIN ROMANIA-AMCOR

Despre AMCOR

AMCOR, Asociaţia Consultanţilor în Management din România, este organizaţia naţională profesională a firmelor şi specialiştilor din domeniul consultanţei în management. AMCOR reuneşte astăzi peste 85 de companii de consultanţă şi training în management, incluzând liderii pieţei româneşti în aceste sectoare.

Asociaţia este membru deplin în structurile europene şi globale ale profesiei şi anume FEACO Brussels, Federaţia Europeană a Asociaţiilor de Consultanţă şi în ICMCI, Consiliul Internaţional al Institutelor de Consultanţă în Management. La nivel naţional, AMCOR reprezintă organismul de reglementare a profesiei de consultant în management, Asociaţia fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din România, UPLR.

Misiunea AMCOR este de a oferi valoare adăugată membrilor săi prin promovarea unui climat de profesionalism şi etică pe piaţa de consultanţă din România.
Pentru întrebări şi informaţii de presă vă rugăm contactaţi:
Raluca HĂU
Manager AMCOR
Tel: +40 21 311.51.75

raluca.hau@amcor.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-consultantilor-in-management-din-romania-amcor/conferinta-regionala-amcor-timisoara-2009