“Consulting – Skills, Tools & Ethics”

BUCURESTI - 27 martie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Cursul “Consulting – Skills, Tools & Ethics” este un program de training organizat de Asociatia Consultantilor in Management din Romania (AMCOR), cu scopul de a oferi o intelegere de ansamblu asupra consultantei in management, adresandu-se consultantilor activi. Cursul doreste sa ofere celor care se afla la inceput de drum crearea unei imagini bazata pe practica, de la trainerii care in viata de zi cu zi vand consultanta.

Ce: Curs Consulting – Skills, Tools and Ethics


Cine organizeaza: Asociatia Consultantilor in Management din Romania - AMCOR


Cand: 18-20 aprilie, intre orele 9:00 – 17:00


Unde: Bucuresti, Uzinexport S.A., Blvd. Iancu de Hunedoara, nr.8, Bl.H3, Sect. 1, Bucuresti (Piata Victoriei, in aceeasi cladire cu City Bank), sala Smarald


Ce contine: vezi www.amcor.ro , Training pentru Consultanti


Cat costa: 175 euro pentru membri AMCOR si 300 euro pentru nemembri


De ce sa participati:

· Este unicul seminar pentru consultanti tinut de practicieni din firme romanesti de top

· Trainerii provin de la firmele Svasta Romania, Interact, Ensight Management Consulting


Cui se adreseaza:


- Consultantilor activi


- Consultantilor juniori


- Persoanelor care ar dori sa urmeze o cariera in consultanta


Va rugam sa luati in considerare faptul ca numarul de locuri este limitat. Mai multe detalii puteti afla accesand: http://www.amcor.ro/training_pentru_consultanti.php?page=5 .

Despre ASOCIATIA CONSULTANTILOR IN MANAGEMENT DIN ROMANIA-AMCOR

AMCOR este singura organizatie din România afiliata la Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta în Management - FEACO - www.feaco.org - în scopul integrarii mediului de consultanta profesionala din România în activitatile de consultantanta ale Uniunii Europene.
Dupa un proces îndelung, AMCOR a fost acceptata ca membru în International Council of Management Consultants Institutes, ICMCI - www.icmci.org, cea mai mare structura de certificare în profesia de consultant în management. In colaborare cu ICMCI, un membru AMCOR poate urma procedura de obtinere a titlului CMC - Certified Management Consultant, titlu recunoscut international.


Simona SPATARU, Manager AMCOR
simona.spataru@amcor.ro