Cum este preţul consultanţei

BUCURESTI - 1 septembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

AMCOR, Asociaţia Consultanţilor în Management din Romînia, a publicat zilele acestea primul studiu cu privire la tarifarea serviciilor de consultanţă în management, studiu intitulat “Onorarii şi sisteme de onorarii în consultanţă”.

Cum este preţul consultanţei

Studiul îşi propune să ofere consultanţilor şi beneficiarilor de servicii de consultanţă din România o perspectivă mai largă asupra tarifării unei munci intelectuale, a cărei rezultate nu sunt, de multe ori, vizibile imediat.
Structura onorariului în consultanţă, modalitatea de stabilire a sistemului de tarifare, specificul pieţei româneşti de consultanţă din punct de vedere al nivelului onorariului şi a sistemelor practicate comparativ cu alte pieţe de consultanţă din Europa, precum şi comparativ cu onorariile solicitate de reprezentanţii altor profesii liberale, reprezintă principalele subiecte dezbătute în lucrare.


Despre ASOCIATIA CONSULTANTILOR IN MANAGEMENT DIN ROMANIA-AMCOR

DespreAMCOR

AMCOR, Asociaţia Consultanţilor în Management din România, este organizaţia naţională profesională a firmelor şi specialiştilor din domeniul consultanţei în management. AMCOR reuneşte astăzi peste 80 de companii de consultanţă şi training în management, incluzând liderii pieţei româneşti în aceste sectoare.

Asociaţia este membru deplin în structurile europene şi globale ale profesiei şi anume FEACO Brussels, Federaţia Europeană a Asociaţiilor de Consultanţă şi în ICMCI, Consiliul Internaţional al Institutelor de Consultanţă în Management. La nivel naţional, AMCOR reprezintă organismul de reglementare a profesiei de consultant în management, Asociaţia fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din România, UPLR.

Misiunea AMCOR este de a oferi valoare adăugată membrilor săi prin promovarea unui climat de profesionalism şi etică pe piaţa de consultanţă din România.

Pentru întrebări şi informaţii de presă vă rugăm contactaţi:

Raluca HĂU, Manager AMCOR
Tel: +40 21 311.51.75

raluca.hau@amcor.ro