ICMCI European Hub meeting 2010

Locul desfasurarii: Hotel RadissonBLu, sala Electra

Organizator: AMCOR

ICMCI European Hub meeting 2010

AMCOR, Asociația Consultanților în Management din România, organizează în perioada 18-19 martie, cel mai important eveniment al anului pentru piața de consultanță în management din România, ICMCI European Hub meeting.

ICMCI reprezintă structura globală de organizare a institutelor naționale din domeniul consultanței în management, prezentă în 45 de state, www.icmci.org, inclusiv în România, prin intermediul AMCOR.

AMCOR este singura entitate din România autorizată de ICMCI să acorde titlul de CMC, Certified Management Consultant. Titlul de CMC este cea mai importantă distincţie din cadrul profesiei. În România sunt în prezent 28 de consultanți certificați CMC.

În cadrul ICMCI European Hub meeting, AMCOR organizează două întâlniri deschise publicului: un cocktail în seara de 18 martie și o conferință de consultanță în ziua de 19 martie. Întâlnirile vor avea loc la hotelul RadissonBlu, Calea Victoriei, nr.63-81, și vor reuni peste cincizeci de consultanţi în management din cadrul ICMCI, din cadrul AMCOR, alți consultanți din România, precum și diverși invitați importanți pentru piața de consultanță națională.

Conferinţa de consultanță va fi prezidată de domnul Sorin Caian, membru în Consiliul Director AMCOR şi preşedinte al ICMCI European Hub.
Dintre reprezentanții ICMCI, doamna Aneeta Madhok (India), președinte, și câțiva dintre membrii din conducerea executivă a ICMCI- domnul Brian Ing (Marea Britanie), domnul Francesco D’Aprile (Italia) și domnul Calvert Markham (Marea Britanie), vor susține prezentări despre proiectele și inițiativele institutului, despre profesia de consultant în management și beneficiile resimțite ca urmare a deținerii certificării CMC.

Lista consultanților din cadrul ICMCI care vor participa la întâlniri, agenda evenimentului, precum și informații suplimentare privind înscrierea, sunt disponibile pe site-ul AMCOR, www.amcor.ro.


Pentru întrebări şi informaţii de presă vă rugăm contactaţi:

Raluca HĂU, Manager AMCOR
Tel: +40 21 311.51.75

Despre ASOCIATIA CONSULTANTILOR IN MANAGEMENT DIN ROMANIA-AMCOR

Despre AMCOR

AMCOR, Asociaţia Consultanţilor în Management din România, este organizaţia naţională profesională a firmelor şi specialiştilor din domeniul consultanţei şi trainingului în management. AMCOR reuneşte astăzi peste 80 de companii de consultanţă şi training în management, incluzând liderii pieţei româneşti în aceste sectoare.

Asociaţia este membru în structurile europene şi globale ale profesiei, şi anume, FEACO, Federaţia Europeană a Asociaţiilor de Consultanţă, şi ICMCI, Consiliul Internaţional al Institutelor de Consultanţă în Management. La nivel naţional, AMCOR reprezintă organismul de reglementare a profesiei de consultant în management, Asociaţia fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din România, UPLR.

Despre BAS România

Programul de finanţare a consultanţei în afaceri (BAS) este administrat de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi implementat în 22 de ţări din Europa şi Asia Centrală. În România, Programul BAS a fost înfiinţat în 2006, fiind finanţat de Ministerul Federal de Finanţe al Austriei.

Scopul Programului este de a încuraja societăţile private mici şi mijlocii în utilizarea consultanţei în afaceri şi de a sublinia, în acelaşi timp, importanţa şi beneficiile utilizării serviciilor de consultanţă pentru creşterea competitivităţii şi dezvoltarea durabilă a afacerilor în sectorul privat.

Participare: Intrare libera