Comunicate Asociatia CRESTEM

Asociatia CRESTEM

Compania Asociatia CRESTEM a emis 3 comunicate de presa

 • FIRST LEGO League, sezonul INTO ORBIT: Explorăm cum trăim și lucrăm în spațiul cosmic!

  logo INTO ORBIT

  BUCURESTI - 13 martie 2019

  Asociația pentru educație STEM creativă ( CRESTEM ) în parteneriat cu Universitatea POLITEHNICA din București organizează pe 17 martie 2019, etapa națională a programului educațional de robotică și soluții inovatoare FIRST® LEGO® League Romania.
  INTO ORBIT, al treilea sezon al FIRST LEGO League Romania, reunește 62 de echipe (9 - 16 ani, max. 10 membri) din 26 de orașe. Pe parcursul perioadei de pregătire, peste 500 de elevi au explorat cum oamenii pot trăi și călători în spațiul cosmic! Oare echipele participante au reușit să lucreze împreună pentru a depăși constrângerile pământești. Au ele ce trebuie pentru a ajunge INTO ORBIT? Veniți să aflăm împreună!    comunicatul de presa

 • FIRST® LEGO® League Junior EXPO: MISSION MOON, Explorarea vieții pe Lună

  Mission Moon

  BUCURESTI - 14 februarie 2019

  Asociația pentru educație STEM creativă ( CRESTEM ) în parteneriat cu Universitatea POLITEHNICA din București organizează pe 16 februarie 2019, expoziția națională din cadrul programului educațional FIRST® LEGO® League Junior Romania.
  FIRST® LEGO® League Junior este un program educațional STEM, non competițional, pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani. În fiecare an, FIRST® LEGO® League Jr. propune o nouă și captivantă provocare (inspirată din realitate) menită să stârnească creativitatea copiilor.
  Pentru sezonul 2018-2019, provocarea FIRST® LEGO® League Junior este intitulată MISSION MOONSM. Pe 16 februarie 2019, 47 de echipele își vor prezenta soluțiilor lor legate de modul în care oamenii pot trăi și munci pe Lună.

      comunicatul de presa

 • Prima competiție de robotică și soluții inovatoare dedicată copiilor între 9 și 16 ani este acum și în România

  Animal Allies

  BUCURESTI - 14 decembrie 2016

  Începând cu sezonul 2016/2017 elevii din România au oportunitatea de a participa la FIRST® LEGO® League, cea mai importantă competiție în domeniul tehnologiei și roboticii dedicată copiilor și adolescenților cu vârsta cuprinsă între 9 și 16 ani. Competițiile FIRST LEGO League se desfășoară în prezent în circa 80 de țări, având peste 290.000 de copii participanți.
  În cadrul sezonului curent, Animal Allies, echipele de concurs vor explora interacțiunea dintre om și animal și vor fi provocate să găsească soluții inovatoare ce îmbunătățesc această interacțiune.
  Echipele de concurs se pot înscrie până pe 31 decembrie 2016. Au răspuns provocării Animal Allies deja 12 echipe din București, Brașov, Tulcea și Bârlad!
  FIRST LEGO League Romania va avea loc la București, pe data de 11 martie 2017.    comunicatul de presa