Campanie antifumat 'Schimba tigara ta pe bomboana mea'

Timisoara - 21 mai 2009

Comunicat tip General in Social

Sambata, 30 mai 2009, Asociatia Crestina For Help din Timisoara, organizatie nonguvernamentala si nonprofit cu activitate orientata catre prevenirea abandonului familial si scolar va organiza cea de-a doua campanie antifumat 'Schimba tigara ta pe bomboana mea' in Piata Libertatii din Timisoara incepand cu orele 16.00. Evenimentul este dedicat Zilei Internationale de lupta impotriva fumatului.

In cadrul acestei campanii copiii si voluntarii Asociatiei Crestine For Help vor distribui pliante cu mesaje antifumat si vor oferi trecatorilor care fumeaza bomboane in schimbul renuntarii la fumat. La eveniment vor participa 15 copii si 5 voluntari ai asociatiei. Scopul organizarii acestei actiuni este de a incuraja fumatorii sa renunte la aces obicei nociv sanatatii lor si a celor din jur.

Despre ASOCIATIA CRESTINA FOR HELP

Asociatia Crestina For Help din Timisoara este o organizatie nonguvernamentala, nonprofit ce are ca scop prevenirea, limitarea, inlaturarea efectelor acelor situatii care pot genera marginalizarea, excluderea sociala a persoanelor care datorita unor motive de natura economica, fizica, psihica sau sociala, nu au posibilitatea sa isi asigure nevoile sociale si sa isi dezvolte propriile capacitati si competente pentru integrarea sociala.
Loredana Simerea - 0745687429, 0732511750
Claudia radu - 0721511750
loredanasimerea@yahoo.com