Spectacol la Penitenciarul din Arad cu ocazia Zilei Internationale a Femeii

Timisoara - 11 martie 2009

Comunicat tip General in Social

Vineri, 6 martie 2009, incepand cu orele 11.00, Asociatia Crestina For Help din Timisoara in colaborare cu Teatrul Muzical pentru Copii si Tineret ce functioneaza in cadrul Asociatiei Culturale TOTAL ART’ a organizat un spectacol dedicat femeilor private de libertate din Penitenciarul Arad.

Ne-am propus sa realizam un moment special cu ocazia Zilei Internationale a Femeii in cadrul caruia 15 copii au cantat, au spus poezii, au realizat o sceneta de teatru si au impartit felicitari realizate de catre ei unui numar de 50 de femei, dorind prin aceasta sa transmita un mesaj de constientizare a relatiilor dintre parinti si copii. Atmosfera a fost incarcata de emotii,iar copiii au fost foarte fericiti ca au putut aduce zambete pe fetele acestor femei.

Despre ASOCIATIA CRESTINA FOR HELP

Asociatia Crestina For Help din Timisoara este o organizatie nonguvernamentala, nonprofit ce are ca scop prevenirea, limitarea, inlaturarea efectelor acelor situatii care pot genera marginalizarea, excluderea sociala a persoanelor care datorita unor motive de natura economica, fizica, psihica sau sociala, nu au posibilitatea sa isi asigure nevoile sociale si sa isi dezvolte propriile capacitati si competente pentru integrarea sociala.
Timisoara, Str. Vasile Lupu nr. 19, tel: 0256271177,
shaute2000@yahoo.com