Bucharest Tango Fantasía editia a II-a – 4 zile si nopti de tango argentinian la Bucuresti cu maestri celebri din Buenos Aires

Locul desfasurarii: Old School Club, Palatul Ghika, JCC-Centrul Comunitar Evreiesc, Club La Scena

Organizator: Scoala de tango argentinian \"Tango Brujo\"

Bucharest Tango Fantasía editia a II-a – 4 zile si nopti de tango argentinian la Bucuresti cu maestri celebri din Buenos Aires


In perioada 16 - 19 septembrie 2010, scoala de tango argentinian "TangoBrujo" organizeaza weekendul de tango argentinian “Bucharest Tango Fantasía editia a II-a”, eveniment ce ii are ca invitati speciali pentru a doua oara in Romania, pe marii maestri de tango din Buenos Aires, Javier RODRIGUEZ si Andrea MISSE, unul dintre cele mai bine cotate cupluri de tango autentic argentinian din lume.

Eveniment organizat sub auspiciile Ambasadei Republicii Argentina in Romania, avand ca parteneri agentia de turism Vola.ro, hotelul Intercontinental, Palatul Ghika, Old School Club, Clubul La Scena si JCC Bucuresti - Centrul Comunitar Evreiesc, “Bucharest Tango Fantasía editia a II-a” cuprinde o serie de workshopuri intensive si interesante de tango argentinian cu cei doi maestri din Argentina, in timpul zilelor de 16, 17, 18 si 19 septembrie, si patru petreceri de tango argentinian (milongas) in cadrul carora vor avea loc concerte de muzica live de tango argentinian sustinute de Alexandru Nuca (chitara) si Ioana Ernea (voce), iar maestri vor sustine dansuri demonstrative, ca parte a turneului mondial al acestora, in cateva locatii elegante si fermecatoare din centrul Bucurestiului, in timpul noptilor de 16, 17, 18 si 19 septembrie.


Evenimentul prilejuieste necunoscatorilor de tango intalnirea cu tangoul argentinian, prin petrecerile de tango – milongas, din noptile de 16, 17, 18 si 19 septembrie.

Programul petrecerilor de tango din cadrul ““Bucharest Tango Fantasía editia a II-a” este urmatorul:


Joi, 16 Septembrie 2010
22.00 - 01.30 Milonguita La Bruja
23.30 - 00.00 Concert live de tango cu Alexandru Nuca (chitara) si Ioana Ernea (voce) - partea I
Locatie: Old School Club, Calea Plevnei Nr. 61


Vineri, 17 Septembrie 2010
22.30 - 04.00 Milonga de bienvenido cu Javier Rodriguez & Andrea Missé.
23.30 - 00.00 Concert live de tango cu Alexandru Nuca (chitara) si Ioana Ernea (voce) - partea a II-a & Dans de introducere al maestrilor
Locatie: Palatul Ghika, Str. Doamna Ghica, nr.5


Sambata, 18 Septembrie 2010
22.00 - 04.00 Grand Milonga Fantasia cu demonstratia maestrilor Javier Rodriguez & Andrea Missé
Locatie: JCC - Centrul Comunitar Evreiesc, Str. Popa Soare, nr. 18


Duminica, 19 Septembrie 2010
20.30 - 01.30 Milonguita de despedida – Milonguita de ramas bun
Locatie: La Scena, Calea Calarasi Nr. 55*Milonga este un eveniment social, este petrecerea de tango care reuneste oameni din toate domeniile de activitate, iubitori de muzica de calitate, dans si atmosfera calda a unei seri in care se pot bucura de savurarea unui vin bun, in acorduri de muzica de tango, de frumusetea unui dans sau de primii pasi de tango dansati dupa cea dintai lectie de tango argentinian, fiind adresat atat necunoscatorilor, cat si cunoscatorilor genului.


***
Infiintata in primavara anului 2007, scoala “Tango Brujo” este o usa deschisa pentru cei ce doresc sa patrunda in lumea tangoului autentic argentinian. In afara pasilor de dans, cei ce ii urmeaza cursurile pot gasi aici, intr-o atmosfera placuta si destinsa, o frantura din istoria si traditia strazilor din Buenos Aires.


Parteneri ai evenimentului: Vola.ro, Intercontinental Hotel, Palatul Ghika, Old School Club, Clubul La Scena si JCC Bucuresti - Centrul Comunitar Evreiesc.


Laura Iaru
TangoBrujo
Email: laura@esquinadetango.org
Tel: 0729805901
Web: www.tangobrujo.ro

Despre ASOCIATIA CULTURALA ESQUINA DE TANGO

***
Infiintata in primavara anului 2007, scoala “Tango Brujo” este o usa deschisa pentru cei ce doresc sa patrunda in fascinanta lume a tangoului autentic argentinian. In afara pasilor de dans, cei ce ii urmeaza cursurile pot gasi aici, intr-o atmosfera placuta si destinsa, o frantura din istoria si traditia strazilor din Buenos Aires.
www.tangobrujo.ro


Infiintata in vara anului 2008, Asociatia Culturala “Esquina de Tango” este o asociatie non-profit ce si-a propus inca de la inceput sa promoveze o parte din cultura Argentinei publicului roman, prin organizarea de evenimente culturale si artistice, precum festivaluri, workshopuri de tango argentinian si serate milonga cu maestrii de tango argentinian de talie internationala, cat si alte evenimente ce pun in valoare istoria tangoului si a muzicii argentiniene, astfel dorindu-si sa creasca numarul cunoscatorilor genului in Romania.Parteneri ai evenimentului: Vola.ro, Athénée Palace Hilton, Clubul La Scena si JCC Bucuresti - Centrul Comunitar Evreiesc.

Participare: Intrare libera