"BALOANE CU POVESTI"

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: ACTOR

A.C.T.O.R.- Asociatia Culturala pentru Teatru si Origami din Romania
va propune un curs de exceptie !

"BALOANE CU POVESTI"

Comunicare in animatie prin tehnica modelarii baloanelor
Andreea Vasilescu si Mihai Avram, proaspat intorsi din "CARAVAN"- un turneu de mare succes intr-un grup intercultural prin Grecia (http://actor. weblog.ro ) vor sa va initieze intr-un fel original, tipic animatiei pe care o fac voluntarii din A.C.T.O.R., in tehnica modelarii baloanelor. Modelele de studiu alese sunt de complexitate usoara si medie, iar metoda de lucru este ludica si interactiva, astfel incat atunci cand finalizati cursul - modeland baloanele - sa fiti adevarati vrajitori pentru audienta. Cursul acesta se adreseaza in egala masura tinerilor ce au interactiuni interculturale, dar si profesorilor si pedagogilor pentru copii de toate varstele.

Loc: Centrul Cultural Nicolae Balcescu ( Strada 11 iunie 41, aproape de Parcul Carol)
Conditie: participantii trebuie sa fie cu varste peste 15 ani
Perioada: doua zile de curs 31.07, 1.08 plus a treia examen in 2.08
Durata pe zi: 3 ore cu pauza


pentru inscrieri: 0722593234
Eugenia BARBU 0744686093

Despre ASOCIATIA CULTURALA PENTRU TEATRU SI ORIGAMI DIN ROMANIA- A.C.T.O.R.

Asociatia Culturala pentru Teatru si Origami din Romania - A.C.T.O.R. are misiunea de a oferi beneficiarilor sai (copii si tineri) instrumentele care sa-i ajute sa comunice celor din jur ideile si sentimentele, astfel incat sa le creasca increderea in propriile puteri si sa-si gaseasca locul in comunitate. La baza acestor instrumente stau adesea abilitatile pe care nu au indraznit sa si le arate, desi cu siguranta, si-au dorit acest lucru.
Viziunea A.C.T.O.R.: o societate in care exista o comunicare eficienta este cu siguranta societatea pe care o visam cu totii. Cand un individ are puterea si curajul sa se exprime liber, realizeaza cat de mult conteaza parerea lui pentru ceilalti. Prin constientizarea responsabilitatii in fata societatii pentru pozitia sa, rezulta maturizarea sa ca membru al comunitatii.
Programe ACTOR: 1.Origami Teatru Pedagogic, 2. Origami Teatru Animatie clinica, 3. Schimburi Interculturale de Tineret, 4. Evenimente cu caracter social si artistic

Participare: Intrare libera