Sighişoara Blues Festival 2014

BUCURESTI - 22 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Social, Internet

Am ajuns la a 9-a ediție a festivalului internațional de blues de la Sighișoara! Ca în fiecare an, se va desfășura în sala de spectacole Mihai Eminescu, însa in acest an pe parcursul a 2 seri, în perioada 28 și 29 martie 2014. Ne vom bucura de două concerte pe seară a câte 80 de minute, iar la atmosfera zilelor de festival mai contribuie și foierul sălii, spațiu larg în care înainte de spectacole și în pauzele (30 minute) dintre ele, în mod interactiv, artiștii își vând discurile, oferă autografe, își povestesc viața și profesiunea, sponsorii fac sampling, iar reprezentanții media își realizează interviurile.

Sighisoara Blues Festival 2014

Sighisoara Blues Festival 2014

 Așadar vă așteptăm în Martie cu blues de calitate si gânduri bune! 

Sighisoara Blues Festival

Programul Blues Festival 2014

28 Martie 2014 King Pug (UK, Spania) www.kingpug.bandcamp.com Sharrie Williams (USA) www.sharriewilliams.com 29 Martie 2014 Tangled Eye (USA, Olanda) www.tangled-eye.com Eugene "Hideaway" Bridges (USA) www.bluearmadillo.com/eugene-bridges-artist

Bilete și detalii

Prețul unui bilet este de 80 lei pe seară și se poate achiziționa de la recepția Hotelului Sighișoara la telefon +4 0265 771000 sau de la casa de bilete a Sălii Mihai Eminescu în ziua concertului (în funcție de disponibilități).

Concertele vor începe seara de la 19.30 și ca de fiecare dată Berti Barbera se va ocupa de prezentarea artiștilor, programului și glumelor, cum știe el mai bine, iar jammsession-urile vor avea loc la crama Hotelului Sighișoara.

Așadar vă așteptăm în Martie cu blues de calitate si gânduri bune!