De 3 x teatru

Locul desfasurarii: Club Manufactura Handmade cafe

Organizator: Asociatia culturala Compania Darte

De 3 x teatru

COMUNICAT DE PRESA
De 3 x teatru / fragmente de teatru
Compania d’arte va invita la un mini-maraton teatral „De 3 x teatru / fragmente de teatru” sustinut de actori amatori pasionati de teatru, in data de 14 mai 2010, intre orele 19:00 – 22:00, la Club Manufactura Handmade Cafe. Intrarea este libera.
Spectacolul „De 3 x teatru / fragmente de teatru” cuprinde 3 piese de teatru reprezentand fragmente din piesele La noroc de Franz Xavier Kroetz , Norway today de Igor Bauersima, Despre sexul femeii - camp de lupta in razboiul din Bosnia de Matei Visniec .
Distributia spectacolelor este urmatoarea:
La noroc de Franz Xavier Kroetz
Femeia din tren : Florentina Badita
ora 19:00
Norway today de Igor Bauersima
Julie: Iris Onica
August: Calin Drimbau
ora 20:00
Despre sexul femeii - camp de lupta in razboiul din Bosnia de Matei Visniec
Dorra: Corina David
Kate: Florentina Badita
ora 21:00
Regia : Mariana Luca
Proiectii video: Iris Onica & Calin Drimbau & Madalin Luca
Coloana sonora: Madalin LucaDate de contact: Asociatia culturala „Compania D’arte”
Website: www.companiadearte.com
Blog: www.cursuridearte.wordpress.com // www.companiadarte.wordpress.com
Tel. 07.23.29.74.56 // 07.20.76.20.73

Despre ASOCIATIA CULTURALA

Compania D\\\\\\\\\\\\\\\'Arte are drept obiective promovarea artistilor si culturii, dezvoltarea relatiilor interculturale nationale si internationale, dezvoltarea cadrului social-cultural pe baza unui management cultural activ, integrarea categoriilor sociale defavorizate prin intermediul artei.
Activitati preconizate : Organizare de specatacole , concerte, expozitii, colocvii, work-shopuri, dezbateri, concursuri, conferinte, simpozioane, lansari de carte si de materiale muzicale, festivaluri, mese rotunde, cursuri de initiere si/sau specializare in diferite domenii.Initierea de proiecte culturale, sociale si educative.Desfasurarea unui program propriu de aparitii editoriale pe suport clasic si digital.Colaborarea cu asociatii si institutii similare din tara si strainatate, in vederea initierii si dezvoltarii unor proiecte culturale comune.Creearea si sustinerea unui nou centru cultural, precum si promovarea si sutinerea centrelor culturale traditionale.Organizarea unor campanii publicitare prin intermediul artei, precum si desfasurarea unui program de terapie prin arta.

Participare: Intrare libera