'Art Boulevard'- Cel mai liber festival de arta

BUCURESTI - 10 august 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

București , 04 august -20 septembrie 2009, sunteţi așteptaţi la “Art Boulevard” – CEL MAI LIBER FESTIVAL DE ARTA- ce se desfășoară zilnic între orele 11:00 și 23:00 pe trei străzi din Centrul Istoric (Str. Franceză , Str. Şelari și Str. Sf Dumitru).

'Art Boulevard'- Cel mai liber festival de arta

Festivalul “Art Boulevard” are ca scop principal creerea unui spaţiu în centrul istoric al capitalei destinat exculsiv artiștilor și activităţiilor artistice și ca scop secundar integrarea zonei pe harta culturală a Europei ca obiectiv turistic reprezentativ pentru viaţa culturală română. Proiectul, iniṭiat de Asociaţia Culturală “Art Music & Film” și “Spotlight events” se adresează tuturor artiștilor români, consacraţi sau în devenire, care au ocazia în cele șapte săptămâni de festival să își expună privirilor publicului viziunile artistice, indiferent de domeniul cultural din care provin.Printre activitaţiile desfășurate pe durata festivalului , enumerăm reprezentaţii și improvizaţii de teatru (trupa InDArt, ArCa LuI nOe ,Q-feel , Obligo), proiecţii de film realizate în colaborare cu studenţii de la UNATC , concerte cu trupe și soliști consacraţi dar și underground( Sensor, Mihai Margineanu, Dekadens, Les Elephantes Bizzares, Brum Conspiracy, Jazzadezz, Imperfect, Sunday People, etc.), expoziţii de pictură, fotografie, sculptură, grafică digitală, stand-up comedy, târg de produse handmade, juggling și firejuggling, street-art, street-dance, literatură (lasari de carte). Nici cei mici nu sunt lăsaţi la o parte, pentru ei am pregătit în fiecare weekend reprezentaţii de teatru de papuși , și program special cu animatori și face-painting .
Vă așteptăm așadar cu drag, în fiecare zi între orele 11:00 și 23:00 pe străzile Franceză, Şelari și Sf. Dumitru să participaţi la “Art Boulevard”-Cel mai liber festival de arta !

Despre asociatia culturala

Un eveniment organizat de către Asociaţia Culturală “Art Music & Film” și “Spotlight Events” cu sprijinul partenerilor: Comisia de Cultură a Consiliului General al Municipiului București , ArCuB și Primaria Municipiului București .
Contact: Aldea Andreea – PR Manager “Art Music & Film”
Tel:0724727488; email: aldea.andreea@artmusicandfilm.ro
Alexandra Gociu –Manager “Spotlight events”
Tel:0729018133; email: alexandra.gociu@yahoo.com

aldea.andreea@artmusicandfilm.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-culturala15/art-boulevard-cel-mai-liber-festival-de-arta